446
Η Μόνικα Μελούτσι ποζάρει εντελώς γυμνή στο τελευταίο τεύχος του Paris Match και μιλάει για τον έρωτα και τον αισθησιασμό | @ParisMatch / Fred Meylan

Η Μπελούτσι αναδύεται στην επιφάνεια

Protagon Team Protagon Team 8 Σεπτεμβρίου 2016, 14:57
Η Μόνικα Μελούτσι ποζάρει εντελώς γυμνή στο τελευταίο τεύχος του Paris Match και μιλάει για τον έρωτα και τον αισθησιασμό
|@ParisMatch / Fred Meylan

Η Μπελούτσι αναδύεται στην επιφάνεια

Protagon Team Protagon Team 8 Σεπτεμβρίου 2016, 14:57

Είναι 51 ετών και όταν τη βλέπεις τη χαίρεσαι. Γιατί δεν το κρύβει, δεν το καλύπτει με μπότοξ και πλαστικές, δεν το ντύνει με ρούχα που δεν της ταιριάζουν.

Η Μόνικα Μπελούτσι είναι άνετη με τον χρόνο ή έτσι τουλάχιστον λέει και δείχνει. Αφήνει τις ρυτίδες και τις καμπύλες να φανούν, δίχως υστερίες. Ζει, δουλεύει και απολαμβάνει χωρίς ενδοιασμούς, «δεν πρέπει» και πανικό. Κάνει μια καινούργια αρχή, είναι σ΄αυτή τη φάση. Διαβάστε παρακάτω τι δήλωσε στο Paris Match που κυκλοφορεί:

Για την ταινία «Milky road»

Σκηνοθετεί ο Εμίρ Κουστουρίτσα και πρωταγωνιστεί ο ίδιος μαζί με τη Μόνικα Μπελούτσι. «Είναι μια υπέροχη ιστορία αγάπης με φόντο τον πόλεμο στα Βαλκάνια μεταξύ 1990 και 1994. Δύο άνθρωποι που έχουν χάσει τα πάντα και δεν έχουν να χάσουν τίποτα άλλο. Μια ερωτική ιστορία για ενήλικες. Βίαιη, παθιασμένη, ποιητική και ονειρική, η οποία συνδέεται με τον κόσμο του Εμίρ Κουστουρίτσα όπως τον είδαμε στον “Καιρό των τσιγγάνων”».

Για τη δύναμη των ανδρών

«Με γοητεύουν οι δυνατοί άνδρες, οι άνδρες που έχουν ορμή – με την προϋπόθεση βέβαια αυτή να είναι δημιουργική. Εχουμε μιλήσει πολύ για τις ηλικίες αλλά τελικά δεν είναι αυτό που έχει σημασία. Την πρώτη μου φωτογράφιση την έκανα με τον Χέλμουν Νιούτον όταν εκείνος ήταν 81 ετών. Ο Μικ Τζάγκερ στα 73 δεν έχει χάσει καθόλου το νεύρο και τη γοητεία του. Περιμένει και παιδί! Το όγδοο! Υπάρχει κάτι ερωτικό σ΄αυτή τη δύναμη των ανδρών, στην όρεξη που έχουν για ζωή. Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ.

»Με έχουν κοιτάξει πολύ στη ζωή μου αλλά τελικά δεν είμαι σίγουρη αν με έχουν δει στην πραγματικότητα. Αυτό που μ’ αρέσει στον Εμίρ είναι ότι κοιτάζει στ’ αλήθεια».

Για την ερωτική επιθυμία

«Η ερωτική επιθυμία δεν σβήνει με τα χρόνια. Όταν είμαστε νέοι μας καθοδηγεί, είναι μια ορμονική κατάσταση, το νιώθουμε στους χτύπους της καρδιάς μας. Με τον καιρό το σεξ γίνεται πιο διανοητικό ίσως, αλλά η απόλαυση παραμένει πολύ μεγάλη. Όταν μάλιστα ο αισθησιασμός συνδυάζεται με τη σεξουαλικότητα στον έρωτα, τότε βιώνουμε την αποθέωση, τη μαγεία. Δεν μπορώ σήμερα να με φανταστώ να κάνω έρωτα δίχως να είμαι ερωτευμένη».

Για την προσωπική ζωή

«Η εικόνα μου ζει τη ζωή της και εγώ ζω τη δική μου. Ως ηθοποιός έχω μια δημόσια εικόνα, ως γυναίκα θέλω να κρατήσω τον κήπο μου κλειστό – να προστατευθώ εγώ και τα παιδιά μου».

Για τον Βενσάν Κασέλ

Χώρισαν πριν τρία χρόνια και πρόσφατα κυκλοφόρησε μια φωτογραφία του μαζί με μία νεαρή γυναίκα.

«Όταν πήγα στο Μεξικό για τα γυρίσματα του “Spectre” έπεσα πάνω στη γιορτή των νεκρών. Αγόρασα μια κούκλα με νεκροκεφαλή που φοράει ένα μακρύ χρυσό φόρεμα και την έχω στολίσει πάνω στο τζάκι μου. Για τους Μεξικανούς, η γιορτή των νεκρών συμβολίζει το τέλος και τη νέα αρχή. Σ΄αυτήν ακριβώς τη φάση βρίσκομαι τώρα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...