157
O Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με πολίτες και υποσχέθηκε ότι η ΝΔ θα στηρίξει την επιχειρηματικότητα ειδικά στον πρωτογενή τομέα | IntimeNews

Μητσοτάκης: Θα στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα ειδικά στον πρωτογενή τομέα

Protagon Team Protagon Team 21 Απριλίου 2018, 16:22
O Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με πολίτες και υποσχέθηκε ότι η ΝΔ θα στηρίξει την επιχειρηματικότητα ειδικά στον πρωτογενή τομέα
|IntimeNews

Μητσοτάκης: Θα στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα ειδικά στον πρωτογενή τομέα

Protagon Team Protagon Team 21 Απριλίου 2018, 16:22

Περιοδεία στα Μέγαρα πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε διάφορες επιχειρήσεις και παραγωγούς του πρωτογενούς τομέα.

285669

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του, ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με αρκετούς νέους ανθρώπους, συνομίλησε και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

285671

285670

Τόνισε ότι αποτελεί δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας να στηρίξει την επιχειρηματικότητα ειδικά στον πρωτογενή τομέα, με συγκεκριμένα φορολογικά κίνητρα και με αποδέσμευση πόρων από το πρόγραμμα γεωργικής ανάπτυξης που, δυστυχώς, όπως είπε, λιμνάζουν λόγω της ανικανότητας της σημερινής κυβέρνησης.

285677

«Στόχος μας είναι περισσότεροι νέοι άνθρωποι να γυρίσουν στη γη τους, να παράγουν, να αξιοποιήσουν τη γνώση τους, να ενσωματώσουν στην παραγωγή τους τη σύγχρονη τεχνολογία, για να μπορέσουν τα ελληνικά μας προϊόντα να γίνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικά» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...