177
Ο πρόεδρος της ΝΔ | Intimenews/ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

Μητσοτάκης: «Ο διχαστικός λόγος Τσίπρα μόνο ζημιά προκαλεί στον τόπο»

Protagon Team Protagon Team 22 Μαΐου 2018, 14:56
Ο πρόεδρος της ΝΔ
|Intimenews/ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

Μητσοτάκης: «Ο διχαστικός λόγος Τσίπρα μόνο ζημιά προκαλεί στον τόπο»

Protagon Team Protagon Team 22 Μαΐου 2018, 14:56

Στην επίθεση του «Ρουβίκωνα» στο Συμβούλιο της Επικρατείας αναφέρεται σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ καλεί παράλληλα τον Πρωθυπουργό να υπερβεί τον εαυτό του.

Όπως τονίζει η κυβέρνηση γνωρίζει πολύ καλά ομάδες σαν τον «Ρουβίκωνα» ενώ εγκαλεί τον Αλέξη Τσίπρα για διχαστικό λόγο που κάνει ζημιά στη χώρα.

Στη δήλωση ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει τα εξής:

«Κάθε μορφή βίας είναι απαράδεκτη απ’ όπου και αν προέρχεται και εν τέλει υπονομεύει τη Δημοκρατία μας. Πόσο μάλλον η πρωτοφανής απόπειρα τρομοκράτησης της Δικαιοσύνης που συνέβη χθες με την έφοδο στο ΣτΕ.

» Ούτε η χώρα, ούτε η Δικαιοσύνη, ούτε βέβαια οι πολίτες επιτρέπεται να γίνονται έρμαιο του κάθε Ρουβίκωνα ή άλλων ομάδων, τις οποίες η Κυβέρνηση, βέβαια, πολύ καλά γνωρίζει.

Ο κ. Τσίπρας ας υπερβεί, επιτέλους, τον εαυτό του. Και ας συνειδητοποιήσει ότι ο διχαστικός του λόγος μόνο ζημιά προκαλεί στον τόπο. Κι ας διασφαλίσει, όπως οφείλει, το νόμο, την τάξη, την ασφάλεια, τη συνοχή της κοινωνίας και την ομαλή λειτουργία των θεσμών. Αυτή είναι, άλλωστε, η απαίτηση όλων των Ελλήνων, ανεξάρτητα από την ιδεολογική και πολιτική τους τοποθέτηση».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...