184
«Πασαρέλα» με τα εσώρουχα και αξεσουάρ στον διάδρομο της σουίτας της | youtube

Μια μέρα με ένα μοντέλο-σταρ στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Protagon Team Protagon Team 4 Μαρτίου 2016, 09:26
«Πασαρέλα» με τα εσώρουχα και αξεσουάρ στον διάδρομο της σουίτας της
|youtube

Μια μέρα με ένα μοντέλο-σταρ στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Protagon Team Protagon Team 4 Μαρτίου 2016, 09:26

To γύρισμα έγινε κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη. Βλέπουμε την Τζένερ μέσα στην υπερπολυτελή σουίτα του ξενοδοχείου της, να τρώει για πρωινό pancakes «ο πατέρας μου πάντα πριν τους μεγάλους αγώνες έτρωγε pancakes» λέει μπουκωμένη. Πατέρας της είναι ο Ολυμπιονίκης Μπρους Τζένερ που είναι πια γνωστός ως Κέιτλιν.

Η μικρότερη αδελφή των Καρντάσιαν χορεύει μαζί με την κολλητή της φίλη και επίσης μοντέλο Τζίτζι Χαντίτ, φορώντας Gucci, τρώει McDonald’s, συνομιλεί με τον Μαρκ Τζέικομπς ξαπλωμένη πάνω σε ένα τραπέζι, ξυρίζει τα πόδια της μέσα σε μια λιμουζίνα που την μεταφέρει στον χώρο της επόμενης επίδειξης.

Κάποια στιγμή κάνει την εμφανισή της και η Κιμ Καρντάσιαν φέρνοντας –έκπληξη!- κι άλλα τρόφιμα που σπεύδει να καταναλώσει η Τζένερ, πριν καθίσει στον καναπέ για να κάνει μασάζ στα πόδια της εγκύου αδελφής της. Η κυκλοφορία του βίντεο έβαλε τέλος και στις φήμες που ήθελαν την αμερικανική Vogue να αφιερώνει το επόμενο εξώφυλλό της στην Κρις Τζένερ. Απλά πέρασε τόσες ώρες με το συνεργείο του περιοδικού για τις ανάγκες αυτού του βίντεο που ήδη έχει εκτινάξει ακόμα πιο πολύ τις μετοχές της στον χώρο της μόδας.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...