231
Η Οπρα έχει άλλους τρεις σίγουρους ψηφοφόρους | GETTY IMAGES/IDA MAE ASTUTE

Μέριλ Στριπ, Στίβεν Σπίλμπεργκ και Τομ Χανκς «ψηφίζουν» Οπρα

Protagon Team Protagon Team 12 Ιανουαρίου 2018, 23:15
Η Οπρα έχει άλλους τρεις σίγουρους ψηφοφόρους
|GETTY IMAGES/IDA MAE ASTUTE

Μέριλ Στριπ, Στίβεν Σπίλμπεργκ και Τομ Χανκς «ψηφίζουν» Οπρα

Protagon Team Protagon Team 12 Ιανουαρίου 2018, 23:15

Καθώς οι φήμες όλο και πληθαίνουν ότι η Οπρα Γουίνφρεϊ σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ, η Μέριλ Στριπ δηλώνει πως πιστεύει ότι η 63χρονη «βασίλισσα» της τηλεόρασης είναι «η φωνή ενός ηγέτη».

Αναφερόμενη στην ομιλία της Οπρα στις Χρυσές Σφαίρες, το Σαββατοκύριακο που πέρασε, η Στριπ είπε στον Αντριου Μαρ του BBC: «Έτσι ξεσηκώνονται οι άνθρωποι. Αυτό δείχνει πώς είναι οι ηγέτες».

Η -βραβευμένη με Οσκαρ- ηθοποιός είπε ότι έχει ακούσει πως η Οπρα «εξετάζει πραγματικά» το να θέσει υποψηφιότητα. «Σίγουρα έθεσε τον πήχη ψηλά για οποιονδήποτε άλλον αποφασίσει να βάλει υποψηφιότητα», είπε η Στριπ.

Η συνέντευξη δόθηκε στο πλαίσιο προώθησης της νέας ταινίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ, «The Post», στην οποία η Μέριλ Στριπ πρωταγωνιστεί μαζί με τον Τομ Χανκς, οι οποίοι και ήταν παρόντες και εξέφρασαν τις ίδιες απόψεις για την πιθανή υποψηφιότητα της Οπρα Γουίνφρεϊ.

«Η Οπρα έχει μία εμπειρία 35 χρόνων να χτίζει γέφυρες και να φέρνει κοντά ανθρώπους που δεν συμφωνούν… στις τηλεοπτικές εκπομπές», δήλωσε ο Σπίλμπεργκ και πρόσθεσε: «Για μένα αυτά είναι διαπιστευτήρια για την πρόκριση».

«Πιστεύω ότι η Οπρα όταν ξυπνάει το πρωί, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, αναρωτιέται τι συγκεκριμένο μπορεί να κάνει για να γίνει ο κόσμος καλύτερος», είπε από την πλευρά του ο βραβευμένος 61χρονος αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης Τομ Χανκς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...