230
| OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mε τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6 κλείνει η σεζόν στο Μαρκόπουλο

Protagon Team 3 Αυγούστου 2017, 12:38

Mε τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6 κλείνει η σεζόν στο Μαρκόπουλο

Protagon Team 3 Αυγούστου 2017, 12:38

Με πρωταγωνιστές τα άλογα, αλλά και το μεγάλο τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6 ολοκληρώνεται η ιπποδρομιακή σεζόν, στο Μαρκόπουλο, την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017. Η τελευταία ιπποδρομιακή συγκέντρωση για εφέτος το καλοκαίρι ξεκινά στις 17:00 και στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται οκτώ ιπποδρομίες. Στο ΣΚΟΡ 6, οι παίκτες που θα προβλέψουν σωστά τους νικητές σε έξι ιπποδρομίες αναμένεται να μοιραστούν περισσότερα από 60.000 ευρώ, καθώς έχει μεταφερθεί ποσό 20.300 ευρώ από την προηγούμενη ιπποδρομιακή συνάντηση.

Τα κέρδη της περασμένης εβδομάδας

Το πρόγραμμα των ελληνικών ιπποδρομιών της προηγούμενης εβδομάδας ήταν συναρπαστικό με μεγάλα κέρδη και πολύ καλές αποδόσεις.

Στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ της 7ης ιπποδρομίας, η σωστή πρόβλεψη των τεσσάρων  πρώτων ίππων με τη σωστή σειρά είχε απόδοση 18.181 ευρώ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στο ΤΡΙΚΑΣΤ (σωστή πρόβλεψη των τριών πρώτων ίππων με τη σωστή σειρά) η απόδοση στο ευρώ έφτασε τα 5.091 ευρώ και στο ΣΚΟΡ 4 (σωστή πρόβλεψη των ίππων που τερμάτισαν πρώτοι σε τέσσερις συνεχόμενες ιπποδρομίες), υπήρξαν δελτία που κέρδισαν από 4.762 ευρώ στο 1 ευρώ.

Οι κορυφαίες ιπποδρομίες στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Ο ιππόδρομος στο Μαρκόπουλο θα παραμείνει κλειστός από το Σάββατο 5 Αυγούστου έως και την Πέμπτη 31 Αυγούστου και θα επιστρέψει δυναμικά την 1η Σεπτεμβρίου με την πρώτη ιπποδρομιακή συνάντηση του φθινοπώρου. Όλο το καλοκαίρι, σε περισσότερα από 1.000 επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ προσφέρονται ιπποδρομίες από τα κορυφαία ιπποδρόμια σε Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία και Νότια Αφρική.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...