246
Η νέα ιστοσελίδα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το πρόγραμμα της προεκλογικής του εκστρατείας, την αρθρογραφία, τις συνεντεύξεις και τις δηλώσεις του υποψηφίου για την ηγεσία του νέου φορέα | ΙΝΤΙΜΕnews

Με νέο site ο Σταύρος Θεοδωράκης στην κούρσα για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς

Protagon Team Protagon Team 7 Σεπτεμβρίου 2017, 11:19
Η νέα ιστοσελίδα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το πρόγραμμα της προεκλογικής του εκστρατείας, την αρθρογραφία, τις συνεντεύξεις και τις δηλώσεις του υποψηφίου για την ηγεσία του νέου φορέα
|ΙΝΤΙΜΕnews

Με νέο site ο Σταύρος Θεοδωράκης στην κούρσα για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς

Protagon Team Protagon Team 7 Σεπτεμβρίου 2017, 11:19

Με νέο «εφόδιο» την προσωπική ιστοσελίδα, www.stavrostheodorakis.gr , ο Σταύρος Θεοδωράκης ρίχνεται στη μάχι της διεκδίκησης της ηγεσίας της Κεντροαριστεράς, ενημερώνοντας για τις δράσεις και τις θέσεις του εν όψει των εκλογών της 5ης Νοεμβρίου.

Η νέα ιστοσελίδα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το πρόγραμμα της προεκλογικής του εκστρατείας, την αρθρογραφία, τις συνεντεύξεις και τις δηλώσεις του υποψηφίου για την ηγεσία του νέου φορέα, καθώς και βιογραφικά στοιχεία και φωτογραφίες του από την ημέρα που μπήκε στο χώρο της πολιτικής.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, ο Σταύρος Θεοδωράκης επέμεινε στο ζήτημα της  ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για τη διαδικασία της 5ης Νοεμβρίου: «Αυτοί που αντιδρούν δεν θα συνεχίσουν να αντιδρούν. Είναι μεγάλο πείραμα. Δεν μπορεί να ζητάμε από τον Τσίπρα να επιτρέψει στα παιδιά μας να ψηφίζουν από το εξωτερικό που έχουν φύγει και να μην το επιτρέπουμε εμείς στις δικές μας διαδικασίες». Τάχθηκε τέλος υπέρ της διπλής ψηφοφορίας -ηλεκτρονική και με κάλπες- προκειμένου, όπως είπε, να έχει ο καθένας την δυνατότητα να ψηφίσει με όποιο τρόπο θέλει.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης με τον Κώστα Μπακογιάννη κατά τη χθεσινή συνάντησή τους / φωτ. Το Ποτάμι

Ο κ. Θεοδωράκης δέχθηκε τις ευχές του κ. Μπακογιάννη για την υποψηφιότητά του, αλλά και συνολικά για το εγχείρημα της Κεντροαριστεράς,  με τον περιφερειάρχη να επισημαίνει με νόημα πως «όταν κατεβαίνει κανείς στο γήπεδο, σημασία δεν έχει αν παίζει αριστερά, δεξιά ή κέντρο. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα και η ομάδα μας είναι η χώρα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...