218
Από τις διπλές αναμετρήσεις σε Ζάγκρεμπ και «Καραϊσκάκης» θα κριθεί αν η Εθνική θα δώσει το παρών σε ένα ακόμα Μουντιάλ | Reuters

Με Κροατία η Ελλάδα στα μπαράζ του Μουντιάλ

Protagon Team Protagon Team 17 Οκτωβρίου 2017, 15:22
Από τις διπλές αναμετρήσεις σε Ζάγκρεμπ και «Καραϊσκάκης» θα κριθεί αν η Εθνική θα δώσει το παρών σε ένα ακόμα Μουντιάλ
|Reuters

Με Κροατία η Ελλάδα στα μπαράζ του Μουντιάλ

Protagon Team Protagon Team 17 Οκτωβρίου 2017, 15:22

Με την Κροατία του Λούκα Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης)  και του Μάριο Μάτζουκιτς (Γιουβέντους) κληρώθηκε η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στα μπαράζ για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Η πρώτη αναμέτρηση θα γίνει στο Ζάγκρεμπ και η ρεβάνς στο «Καραϊσκάκης».

Οι «γνώριμοι» Κροάτες αποτελούν το τελευταίο εμπόδιο που καλούνται να ξεπεράσουν οι έλληνες διεθνείς στο δρόμο για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μεγάλο «αστέρι» και «ιθύνων νους» των Κροατών, ο μέσος της Ρεάλ, Λούκα Μόντριτς, που αποτελεί βαρόμετρο για την απόδοση της ομάδας.

Ο προπονητής Ζλάτκο Ντάλιτς ανέλαβε την Κροατία μόλις στις 7 Οκτωβρίου του 2017 με μοναδική αποστολή να την οδηγήσει  στα μπαράζ, κατί που το κατάφερε χάρη στη μεγάλη νίκη με 2-0 επί της Ουκρανίας μέσα στο Κίεβο.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:
Βόρεια Ιρλανδία – Ελβετία
Κροατία – Ελλάδα
Δανία – Ιρλανδία
Ιταλία – Σουηδία

Οι πρώτοι αγώνες της φάσης των μπαράζ είναι προγραμματισμένοι για τις 9-10-11 Νοεμβρίου και οι ρεβάνς για τις 12-13-14 του ίδιου μήνα.

dmvs5s6xuaici0o

Οι χώρες που έχουν περάσει ήδη στο Μουντιάλ: Βέλγιο, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρωσία, Σερβία, Ισπανία (Ευρώπη), Αργεντινή, Βραζιλία, Κολομβία, Ουρουγουάη (Νότια Αμερική), Κόστα Ρίκα, Μεξικό, Παναμάς (Κεντρική, Βόρεια Αμερική και Καραϊβική), Αίγυπτος, Νιγηρία (Αφρική), Ιράν, Ιαπωνία, Σαουδική Αραβία, Νότια Κορέα (Ασία)

DMVs6vIW0AEWmFe

H κλήρωση των ομίλων της τελικής φάσης θα γίνει την 1η Δεκεμβρίου στο Κρεμλίνο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...