588
Η Μαρέβα Μητσοτάκη (φωτογραφία αρχείου) | Alexandros Michailidis / SOOC

Μαρέβα Μητσοτάκη: «Σε εξέλιξη επιχείρηση εξόντωσής μου – Δεν θα λυγίσω»

Protagon Team Protagon Team 12 Φεβρουαρίου 2018, 19:58
Η Μαρέβα Μητσοτάκη (φωτογραφία αρχείου)
|Alexandros Michailidis / SOOC

Μαρέβα Μητσοτάκη: «Σε εξέλιξη επιχείρηση εξόντωσής μου – Δεν θα λυγίσω»

Protagon Team Protagon Team 12 Φεβρουαρίου 2018, 19:58

Με σκληρό τρόπο απαντά η Μαρέβα Μητσοτάκη στην επίθεση με γκαζάκια που δέχθηκε η επιχείρησή της στου Ψυρρή, δίνοντας σαφές πολιτικό στίγμα.

«Από τη μέρα που ο σύζυγος μου, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξελέγη στην ηγεσία της ΝΔ βρίσκεται σε εξέλιξη μια συστηματική επιχείρηση εξόντωσής μου σε όλα τα τα επίπεδα. Θέλουν να πλήξουν τον σύζυγό μου και χτυπούν εμένα» σημειώνει η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Οπως επισημαίνει «οι εγκέφαλοι αυτής της επιχείρησης βρίσκονται στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου».

Και η Μαρέβα Μητσοτάκη συνεχίζει: «Τα εκτελεστικά τους όργανα, με επικεφαλής τον Κώστα Βαξεβάνη, κατασκευάζουν ιστορίες και εξαπολύουν συκοφαντίες και ψέματα. Δικαιολογούν ακόμη και τρομοκρατικές ενέργειες. Όλοι γνωρίζουν τι θέλει να πετύχει αυτό το παρακράτος εναντίον μου, αλλά δεν θα το πετύχει. Ούτε εγώ, ούτε ο σύζυγός μου θα φοβηθούμε. Όσο κι αν κακοποιήσουν την αλήθεια, όση λάσπη κι αν ρίξουν, δεν πρόκειται να με λυγίσουν. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου και τη ζωή μου, χωρίς να δειλιάσω απέναντι στην αλητεία και στην τρομοκρατία. Δύναμή μας η αντοχή μας. Είναι δειλοί και θα ηττηθούν».

«Πέρα από τις φαντασιοπληξίες του ζεύγους Μητσοτάκη, το ενημερώνουμε πως στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου δεν έχει πια γραφείο ο συνέταιρός τους, κ. Παπασταύρου, ούτε εισέρχονται βαλίτσες Samsonite τροχήλατες πριν καταλήξουν σε κάποιο φορολογικό παράδεισο. Υπογραφή: Οι ένοικοι του υπογείου», ήταν η γραπτή απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου.

27751796_10213026640235540_9010601101863958909_n

Υπενθυμίζεται ότι περίπου στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας άγνωστοι επιτέθηκαν με γκαζάκια, στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη, στην οδό Τάκη 3 στου Ψυρρή. Οι άγνωστοι τοποθέτησαν στην είσοδο της επιχείρησης εκρηκτικό μηχανισμό αποτελούμενο από γκαζάκια και εύφλεκτο υγρό και τoν πυροδότησαν. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρής έκτασης ζημιές στην είσοδο της επιχείρησης.

Την υπόθεση έχουν αναλάβει άνδρες της Ασφάλειας Αττικής και ήδη αναζητείται υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή με στόχο τον εντοπισμό των δραστών.

Μητσοτάκης: Ανελέητη η στοχοποίηση της Μαρέβας από τα υπόγεια του Μαξίμου -Δεν τους φοβόμαστε

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζοντας την επίθεση επεσήμανε: «Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει». Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε λόγο για ανελέητη στοχοποίησή της συζύγου του με στόχο τον ίδιο.

Η αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη, μέσω Twitter:

Αδωνις: «Αργά ή γρήγορα θα ερχόταν και αυτό…»

Ανάρτηση στο Twitter έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την επίθεση στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη. «Τα έχω περάσει και τα ξέρω» έγραψε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και συνέχισε: «Δυστυχώς η στοχοποίηση αυτής της γυναίκας ήταν τόσο χυδαία που αργά ή γρήγορα θα ερχόταν και αυτό… Καταλαβαίνουν πού οδηγούν τη Χώρα;».

Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ  σχολίασε: «Δεν υπάρχει άλλη σύζυγος πολιτικού στη νεότερη ιστορία που να έχει στοχοποιηθεί όσο η Μαρέβα Μητσοτάκη».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση καθώς, όπως είπε, βλέπουν ποιον δεν συμπαθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια του επιτίθενται.

Καταδίκασε την επίθεση το Μέγαρο Μαξίμου και ο ΣΥΡΙΖΑ

Με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού καταδικάζει την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα και αποφασιστικά την επίθεση στην επιχείρηση της κυρίας Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη» αναφέρει η λιτή ανακοίνωση.

Την επίθεση καταδίκασε και ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, παράλληλα, ωστόσο, επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη δήλωσή του.

«Είναι απόλυτη και απερίφραστη η καταδίκη μας για την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της κυρίας Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Η προσπάθεια, όμως, του κ. Μητσοτάκη να χρεώσει στην κυβέρνηση την άθλια αυτή ενέργεια είναι επικίνδυνη για τη δημοκρατία και επιβεβαιώνει την ολοκληρωτική του αντίληψη», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση του Ποταμιού

«H σύζυγος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει κατά καιρούς στοχοποιηθεί μόνο και μόνο επειδή είναι σύζυγος του κ. Μητσοτάκη», αναφέρει, ανάμεσα στα υπόλοιπα η σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...