349
Η Ραχήλ Μακρή, με την ανθοδέσμη, στα αποκαλυπτήρια του μνημείου έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ | ert

Τα τέσσερα «σκάσε» του Τσακνή στη Ραχήλ Μακρή έξω από την ΕΡΤ [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουλίου 2017, 15:29
Η Ραχήλ Μακρή, με την ανθοδέσμη, στα αποκαλυπτήρια του μνημείου έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ
|ert

Τα τέσσερα «σκάσε» του Τσακνή στη Ραχήλ Μακρή έξω από την ΕΡΤ [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουλίου 2017, 15:29

Η Ραχήλ Μακρή, που πριν από τέσσερα χρόνια βρισκόταν πάνω στην καγκελόπορτα του ραδιομεγάρου της ΕΡΤ, όταν έπεσε το «μαύρο» στο κρατικό κανάλι, ήταν ξανά εκεί -όχι στα κάγκελα- το μεσημέρι της Δευτέρας. Αυτή τη φορά πατούσε στη γη, με ένα μαύρο φόρεμα και μία ανθοδέσμη, για τα αποκαλυπτήρια του μνημείου «Μνήμες και χρέος», που στήθηκε από τους συνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ, συμβολίζοντας τον αγώνα κατά του «μαύρου».

Και για μία ακόμη φορά, η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ, έκλεψε την παράσταση.

Θαυμάστε τον κ. Τσακνή, τον διορισμένο και πληρωμένο με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, αντιπρόεδρο της #ΕΡΤ, πως φέρεται όταν ακούει την αλήθεια, για την κατάντια της τηλεόρασης εργαλείου προπαγάνδας της καθεστωτικής κυβέρνησης #ΣΥΡΙΖΑ – #ΑΝΕΛ#tsipras #kammenos #κυβέρνηση

Geplaatst door Ραχήλ Μακρή op Maandag 3 juli 2017

Οταν πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Διονύσης Τσακνής, η πρώην βουλευτής τον διέκοψε, φωνάζοντας: «Είστε άνανδροι και ξετσίπωτοι που από τον Σεπτέμβριο δεν δίνετε το λόγο σε αυτούς που αγωνίστηκαν για την ΕΡΤ».

«Ντροπή σας, λοιπόν, ήρθαμε μόνο να τιμήσουμε τους νεκρούς (σ.σ. αναφέρεται σε 23 εργαζόμενους ή αλληλέγγυους που πέθαναν την περίοδο 2013 με 2015 «από αιτίες που συνδέονταν άμεσα ή έμμεσα με το κλείσιμό της», όπως υποστηρίζει η ΠΟΣΠΕΡΤ)», συνέχισε.

Στο σημείο όπου η ίδια κατήγγειλε ότι η ΕΡΤ έχει γίνει όργανο του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, κ. Τσακνής φώναξε: «Θα βγάλετε το σκασμό επιτέλους; Βγάλτε τον σκασμό!». 

«Γιατί να βγάλω τον σκασμό κύριε;» αναρωτήθηκε η πρώην βουλευτής και συνέχισε την επίθεση. Σε β’ ενικό αυτή τη φορά, ο κ. Τσακνής φώναξε: «Σκάσε, σκάσε!».

«Δεν θα σας κάνω τη χάρη, κύριε διορισμένε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ», είπε η ίδια. Η διαμάχη έληξε εκεί. Και το βίντεο ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Facebook εκείνη, με το σχόλιο:

«Θαυμάστε τον κ. Τσακνή, τον διορισμένο και πληρωμένο με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, αντιπρόεδρο (sic) της #ΕΡΤ, πώς φέρεται όταν ακούει την αλήθεια, για την κατάντια της τηλεόρασης εργαλείου προπαγάνδας της καθεστωτικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».

ert
Το μνημείο που φιλοτέχνησε ο γλύπτης Κυριάκος Ρόκος

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν στελέχη της διοίκησης της ΕΡΤ, εργαζόμενοι καθώς και μέλη της Λαϊκής Ενότητας. Εγινε τρισάγιο «στη μνήμη των 23 νεκρών της ΕΡΤ» και ύστερα έγιναν τα αποκαλυπτήρια μνημείου που φιλοτέχνησε αφιλοκερδώς ο γλύπτης Κυριάκος Ρόκος.

«Πρέπει το άνοιγμα της ΕΡΤ να γίνει πιο μεγάλο για να δικαιωθούμε όλοι όσοι αγωνιστήκαμε για να ανοίξει και πάλι», είπε ο γλύπτης. 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...