234
Τον εκνευρισμό των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσε για μία ακόμη φορά η προδρεύουσα του Σώματος Τασία Χριστοδουλοπούλου | ΙΝΤΙΜΕnews

Λογομαχία για το ψηφοδέλτιο και «υπενθύμιση» Τασίας για το «άι στο διάολο»

Protagon Team Protagon Team 18 Μαΐου 2018, 12:34
Τον εκνευρισμό των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσε για μία ακόμη φορά η προδρεύουσα του Σώματος Τασία Χριστοδουλοπούλου
|ΙΝΤΙΜΕnews

Λογομαχία για το ψηφοδέλτιο και «υπενθύμιση» Τασίας για το «άι στο διάολο»

Protagon Team Protagon Team 18 Μαΐου 2018, 12:34

Αναψαν με το «καλημέρα» τα αίματα στη Βουλή για τη Νovartis, με τον Νίκο Δένδια να απαιτεί εκ μέρους της ΝΔ αλλαγή των ψηφοδελτίων για την αποψινή ψηφοφορία και την προδρεύουσα Τασία Χριστοδουλοπούλου να απαντά με το γνωστό νωχελικό ύφος της.

Σημειώνεται ότι στους βουλευτές επρόκειτο να μοιραστούν ψηφοδέλτια με τις εξής επιλογές:

  • Ναι στην δίωξη (σ.σ. για τα αδικήματα της δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα)
  • Όχι στην δίωξη λόγω αναρμοδιότητας της Βουλής
  • Παρών

Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας (φωτ. κάτω) αντέδρασε έντονα για τον τρόπο που έχουν διατυπωθεί οι τρεις επιλογές για τους βουλευτές στο ψηφοδέλτιο και ζήτησε την άμεση αλλαγή του.

292530

Η κυρία Χριστοδουλοπούλου δήλωσε αναρμόδια, κάνοντας παράλληλα λόγο για τεχνάσματα από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός, με τον κ. Δένδια να λέει σε αυστηρό ύφος: «Αλλάξτε το ψηφοδέλτιο. Μου στερείτε το δικαίωμα να εκφραστώ» και την κυρία Χριστοδουλοπούλου να θέτει τελικά το θέμα σε ψηφοφορία.

Λίγο αργότερα -και αφού είχε προηγηθεί το επεισόδιο με τον κ. Δένδια- απευθυνόμενη στον βουλευτή της ΝΔ Χαράλαμπο Αθανασίου (φωτ. κάτω), η προδρεύουσα της συνεδρίασης θέλησε να τον πείσει ότι δεν χρειάζεται να μιλήσουν όλοι, υπενθυμίζοντας την παρεξήγηση που είχε μαζί του κατά την προηγούμενη συνεδρίαση.

292534

Το γνωστό δηλ. «άι στο διάολο» που της είχε ξεφύγει στο μικρόφωνο και ενώ είχε περάσει και στα πρακτικά, η ίδια αρνείτο ότι το είπε.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...