190
«Δεν εκτιμώ όσους αλλάζουν την ιδεολογία τους για να μείνουν στην εξουσία», σχολίασε για τον Πρωθυπουργό ο Βασίλης Λεβέντης | ΙΝΤΙΜΕnews

Λεβέντης: «Με τον Τσίπρα δεν πάω ούτε πεθαμένος»

Protagon Team Protagon Team 22 Σεπτεμβρίου 2017, 13:34
«Δεν εκτιμώ όσους αλλάζουν την ιδεολογία τους για να μείνουν στην εξουσία», σχολίασε για τον Πρωθυπουργό ο Βασίλης Λεβέντης
|ΙΝΤΙΜΕnews

Λεβέντης: «Με τον Τσίπρα δεν πάω ούτε πεθαμένος»

Protagon Team Protagon Team 22 Σεπτεμβρίου 2017, 13:34

Από τα «καλό και σοβαρό παιδί» με «τρέλα για την Αριστερά» που έλεγε για τον Αλέξη Τσίπρα, ο Βασίλης Λεβέντης λέει τώρα ότι μαζί του δεν πρόκειται να συμμαχήσει «ούτε πεθαμένος».

Ήταν Οκτώβριος του 2015 όταν ο κ. Λεβέντης έλεγε για τον κ. Τσίπρα ότι ζούσε στον κόσμο του και είχε την τρέλα της Αριστεράς. «Νεαρός είναι. Πιστεύετε ότι ο Τσίπρας είναι κανένα πολιτικοποιημένο ον; Ο Αλαβάνος του έδωσε το δαχτυλίδι, ελέω Αλαβάνου έγινε αρχηγός. Ήταν ένα παιδί αδιαμόρφωτο, χωρίς πολιτικές απόψεις και ισοπεδωμένος εσωτερικά μέσα του με τις απόψεις της παλιάς Αριστεράς». Σήμερα όμως, μετά από δύο χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η άποψή του είναι τελείως διαφορετική.

«Αυτός είναι αριστερός που έγινε δεξιός. Κι εγώ ανθρώπους που αλλάζουν την ιδεολογία για να μείνουν στην εξουσία δεν τους εκτιμώ», τόνισε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων για τον Πρωθυπουργό μιλώντας στο Blue Sky.

«Με τον Τσίπρα δεν πάω ούτε πεθαμένος… δεν θα τον στηρίξω. Μέχρι το τέλος θα βαδίσει με τον Καμμένο κι όπου του βγει», ανέφέρε χαρακτηριστικά και εκτίμησε ότι ο πολιτικός χρόνος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα εξαντληθεί τους δυο πρώτους μήνες της νέας χρονιάς. «Δεν διεκδικώ ρόλο αστρολόγου, ούτε προφητεία κάνω. Πολιτική εκτίμηση κάνω».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...