331
Ήταν όντως το μεγαλύτερο, αλλά δεν εννοούσα για τα πολιτικά πρόσωπα, θέλησε να διευκρινίσει ο κ. Παπαγγελόπουλος | INTIMEnews

Κωλοτούμπα Νοvartis από Παπαγγελόπουλο: «Δεν εννοούσα τα πολιτικά πρόσωπα…»

Protagon Team Protagon Team 18 Μαΐου 2018, 18:39
Ήταν όντως το μεγαλύτερο, αλλά δεν εννοούσα για τα πολιτικά πρόσωπα, θέλησε να διευκρινίσει ο κ. Παπαγγελόπουλος
|INTIMEnews

Κωλοτούμπα Νοvartis από Παπαγγελόπουλο: «Δεν εννοούσα τα πολιτικά πρόσωπα…»

Protagon Team Protagon Team 18 Μαΐου 2018, 18:39

Καθώς πέφτει σιγά – σιγά η αυλαία της οπερέτας Novartis, ακόμα και ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος που προ μηνών είχε μιλήσει για το «μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους», ήρθε τώρα να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για την εμπλοκή των 10 πολιτικών προσώπων στην υπόθεση.

Ήταν όντως το μεγαλύτερο, αλλά δεν εννοούσα για τα πολιτικά πρόσωπα, προσπάθησε να διευκρινίσει κατά την  τοποθέτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Ακόμη και στην πυρά να με βάλετε, ακόμα και να με σταυρώσετε το επαναλαμβάνω: το σκάνδαλο της Novartis είναι το μεγαλύτερο. Όμως το επαναλαμβάνω: δεν αναφέρομαι σε πολιτικά πρόσωπα», ανέφερε συγκεκριμένα ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Αδωνι Γεωργιάδη.

«Αφού μας είπε ότι δεν αναφέρεται σε πολιτικά γιατί μαζευτήκαμε σήμερα ρε παιδιά εδώ;» διερωτήθηκε σε έντονα ειρωνικά τόνο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

292666

Ο κ. Γεωργιάδης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο της επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης, Θεόδωρο Δρίτσα, κάνοντας λόγο για «τυραννία της πλειοψηφίας, ενώ του καταλόγισε μέγιστη απρέπεια, με αφορμή την παρατήρηση του πρώην υπουργού Ναυτιλίας ότι θα έπρεπε να του χρωστά χάρη που δεν τον παρέπεμψε στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε σε ποινικές ευθύνες του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού και του αναπληρωτή Παύλου Πολάκη για το θέμα της φαρμακευτικής δαπάνης:

«Οχι μόνο δεν έκοψαν, αλλά αύξησαν τη φαρμακευτική δαπάνη. Με αυτό που γίνεται σήμερα θα πηγαίνετε ευκολότερα στη Δικαιοσύνη. Δεν θα χρειάζονται προκαταρκτικές. Θα πηγαίνετε στη Δικαιοσύνη ένας ένας και ό,τι σας φωτίσει ο Θεός. Λυπηρό. Εγώ δεν το ήθελα . Αλλά εκεί θα πάει. Αν νομίζετε ότι θα γλιτώσει έστω και ένας πλανάστε».

Από την ομιλία Γεωργιάδη δεν έλειψαν και ευτράπελα, όταν προσπάθησε να τον διακόψει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου:

«Ξέρω ότι η κ.Αυλωνίτου είναι πανέμορφη, πανάξια και χρησιμοποίησε τη διατριβή της η ΝASA για να πάει στον Άρη. Έχει ανεβεί ο σεβασμός μου και η εκτίμησή μου μετά από αυτά που έμαθα. Μη με διακόπτετε όμως, γιατί ταράζομαι από αυτή τη διακοπή», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...