319
Η Ελενα Κουντουρά ενώ προσέρχεται σε συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου | Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η Κουντουρά θεωρεί «επιτυχία το ότι ο κόσμος δεν τρώει από τα σκουπίδια»!

Protagon Team Protagon Team 21 Οκτωβρίου 2017, 15:07
Η Ελενα Κουντουρά ενώ προσέρχεται σε συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου
|Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η Κουντουρά θεωρεί «επιτυχία το ότι ο κόσμος δεν τρώει από τα σκουπίδια»!

Protagon Team Protagon Team 21 Οκτωβρίου 2017, 15:07

Το γνωστό κυβερνητικό αφήγημα -για ανθρώπους που κάποτε έτρωγαν από τα σκουπίδια αλλά τώρα δεν τρώνε, όπως κάποτε λιποθυμούσαν παιδάκια στα σχολεία αλλά τώρα ως δια μαγείας αυτό δεν συμβαίνει- επιστράτευσε η Ελενα Κουντουρά των ΑΝΕΛ. Η οποία μάλιστα το απογείωσε: το ότι τώρα δεν τρώει ο κόσμος από τα σκουπίδια είναι επιτυχία κατά την υπουργό Τουρισμού…

Ετσι είναι αν έτσι νομίζετε. Μιλώντας άλλωστε το πρωί του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ, επισήμανε ακόμη ότι «κανένας υπουργός δεν κόβει συντάξεις». Και αυτές κόβονται προφανώς ως δια μαγείας…

Σε ερώτημα αν είναι επιτυχία το ότι ο κόσμος δεν τρώει από τα σκουπίδια, απάντησε ότι «υπήρχαν άνθρωποι που το 2014 δεν είχαν να φάνε και έτρωγαν από τα σκουπίδια». Οταν ο δημοσιογράφος, ο Γιώργος Αυτιάς, ρώτησε αν είναι επιτυχία που δεν γίνεται αυτό πλέον, η υπουργός απάντησε: «Ναι, είναι επιτυχία».

«Οι άνθρωποι σήμερα έχουν τουλάχιστον ένα πιάτο φαΐ στο τραπέζι τους και βλέπουν φως στο τούνελ», επισήμανε.

Επιπλέον, η υπουργός υποστήριξε ότι «κανένας υπουργός δεν κόβει συντάξεις, δεν βάζει φόρους» και ισχυρίστηκε ότι ο κόσμος δίνει συγχαρητήρια στην κυβέρνηση που είναι δεμένη και αντιμετωπίζει τις μεγάλες προκλήσεις.

«Οι άνθρωποι που υπέφεραν έχουν ένα πιάτο φαγητού στο τραπέζι τους», είπε ακόμη, για να προσθέσει ότι η κυβέρνηση φέρνει επενδύσεις, μοιράζει πλεόνασμα και ανοίγουν επιχειρήσεις.

Σχολιάζοντας την υπουργό, η Νέα Δημοκρατία, αφού παραθέτει κάποιες από τις χαρακτηριστικές δηλώσεις της αναφέρει ότι «τα σχόλια είναι περιττά».

Ανέφερε χαρακτηριστικά η ΝΔ:

«Πάμε πολύ καλά, πάμε πάρα πολύ καλά! Ο κόσμος λέει συγχαρητήρια στην Κυβέρνηση».

«Η δική μας διακυβέρνηση έχει φέρει την ανάπτυξη σε όλους τους τομείς».

«Κανένας Υπουργός δεν κόβει συντάξεις, κανένας Υπουργός δεν βάζει φόρους»

«Είναι επιτυχία ότι ο κόσμος δεν τρώει από τα σκουπίδια. Οι άνθρωποι, σήμερα έχουν τουλάχιστον ένα πιάτο φαΐ στο τραπέζι τους και βλέπουν φως στο τούνελ».

Είναι κάποιες από τις πρωινές δηλώσεις της υπουργού Τουρισμού κυρίας Ελενας Κουντουρά στο Σκάι. Τα … σχόλια είναι περιττά

Από την πλευρά του ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης έκανε λόγο για δηλώσεις που θυμίζουν τη Μαρία Αντουανέτα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...