204
H στιγμή κατά την οποία δέχεται τις πρώτες βοήθειες - πάντα με χαμόγελο στα χείλη! | Τwitter

Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον παραλίγο να χάσει τη ζωή του πέφτοντας από το ποδήλατό του

Protagon Team Protagon Team 26 Αυγούστου 2016, 18:16
H στιγμή κατά την οποία δέχεται τις πρώτες βοήθειες - πάντα με χαμόγελο στα χείλη!
|Τwitter

Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον παραλίγο να χάσει τη ζωή του πέφτοντας από το ποδήλατό του

Protagon Team Protagon Team 26 Αυγούστου 2016, 18:16

Ενα σοβαρό ατύχημα είχε με το ποδήλατό του ο δισεκατομμυριούχος Ρίτσαρντ Μπράνσον, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρείας Virgin, ενώ βρισκόταν στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους.

Οπως εξομολογήθηκε ο ίδιος, προς στιγμήν πίστεψε ότι θα πεθάνει όταν έπεσε με το κεφάλι στο οδόστρωμα, ενώ έτρεχε με το ποδήλατό του, έχοντας στο πλευρό του τα παιδιά του.

«Εκανα την προετοιμασία μου για το Virgin Strive Challenge με τα παιδιά μου. Την ώρα που κατέβαινα μια κατηφόρα, ξαφνικά ο κόσμος σκοτείνιασε και εγώ χτύπησα σε ένα “σαμαράκι”», δήλωσε περιγράφοντας τη στιγμή του ατυχήματος ο Μπράνσον.

Οπως εξομολογήθηκε, ήταν από τις φορές που πραγματικά πίστεψε ότι θα πεθάνει. «Είδα τη ζωή να περνάει μπροστά από τα μάτια μου», είπε χαρακτηριστικά. «Πραγματικά δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήμουν ζωντανός, και ότι δεν έμεινα παράλυτος», πρόσθεσε ο ίδιος.

Για καλή του τύχη τη σύγκρουση απορρόφησαν ο ώμος και το πρόσωπό του ενώ, όπως λέει, ήταν το κράνος που του έσωσε τη ζωή. Το ποδήλατό του έπεσε στον γκρεμό.

Το πρώτο άτομο που έφτασε στον τόπο του ατυχήματος ήταν η βοηθός του Ελεν Κλαρκ, στην οποία είπε: «Είμαι ζωντανός! Εχετε ακόμα δουλειά».

Στη συνέχεια, ο Μπράνσον μεταφέρθηκε στο Μαϊάμι, για εξετάσεις όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί ρήξη συνδέσμου, και είχε σκίσει το μάγουλό του και τον ώμο του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...