433
Ο Γκασπάρε Γκαλάσο λίγο πριν κρατήσει στα χέρια του, το τρόπαιο του Champions League | .

O «μπουκαδόρος» που σήκωσε το κύπελλο του Champions League

Protagon Team Protagon Team 31 Μαΐου 2016, 16:27
Ο Γκασπάρε Γκαλάσο λίγο πριν κρατήσει στα χέρια του, το τρόπαιο του Champions League
|.

O «μπουκαδόρος» που σήκωσε το κύπελλο του Champions League

Protagon Team Protagon Team 31 Μαΐου 2016, 16:27

Σαββάτου 28 Μαΐου και τα μάτια της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής κοινότητας ήταν στραμμένα στο Μιλάνο της Ιταλίας. Κοντά στην καρδιά της πόλης, στο Σαν Σίρο θα διεξαγόταν ο μεγάλος τελικός του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ και Ατλέτικο. Εκτός από τους δεκάδες χιλιάδες θεατές που έφτασαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των δύο ομάδων της Μαδρίτης σε κάθε σημείο του σταδίου είχαν απλωθεί περίπου δύο χιλιάδες αστυνομικοί. Τα μέτρα ασφαλείας στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς ήταν δρακόντεια.

Οι συνεχείς έλεγχοι φυσικά καθιστούν αδύνατη οποιαδήποτε προσπάθεια κάποιου να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν τόσο ισχυρά που οι δημοσιογράφοι χρειάστηκε να περάσουν από δέκα διαφορετικούς ελέγχους μέχρι να φτάσουν στις θέσεις τους. Και όμως, ένας νεαρός άνδρας κατάφερε να ξεγλιστρήσει από τα ραντάρ των αστυνομικών και μάλιστα να σηκώσει το τρόπαιο μαζί με τους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο λόγος για τον Γκάσπαρε Γκαλάσο που εδώ και χρόνια έχει σαν συνήθεια να «μπουκάρει» σε μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις, πάντα χωρίς εισιτήριο. Ο 23χρονος είχε καταφέρει να πανηγυρίσει μαζί με τους ποδοσφαιριστές της Νάπολι την κατάκτηση του Κυπέλλου το 2012. «Εχω καθίσει και στα «VIP» του σταδίου Εμιρεϊτς αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με τον τελικό του Champions league» υποστήριξε ο Σικελός.

1464627022_907959_1464627356_sumario_normal
Ο Γκαλάσο μαζί με τον αρχηγό της Ρεάλ, Σέρχιο Ράμος

Πώς τα κατάφερε όμως;

Ο Γκαλάσο έφτασε δίπλα στα επίσημα του Σαν Σίρο και μάλιστα με χαρακτηριστική ευκολία. Αρχικά φόρεσε ένα ψεύτικο κορδόνι λαιμού και κάλυψε την υποτιθέμενη καρτέλα διαπίστευσης με ένα μαύρο σακάκι. «Ενας αστυνομικός με σταμάτησε και εγώ του φώναξα “Πραγματικά τώρα μου ζητάς εισιτήριο;”. Ετσι με άφησε να περάσω» δήλωσε ο ίδιος σύμφωνα με την ισπανική αθλητική εφημερίδα AS. Ο νεαρός έφτασε μέχρι τα καθίσματα των επισήμων, τράβηξε φωτογραφίες και έκατσε πολύ κοντά στον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ. Στο τέλος κατάφερε ακόμα και να κρατήσει στα χέρια του, το τρόπαιο της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ολη αυτήν την ώρα ο Γκαλάσο έπαιζε τον ρόλο του υπεύθυνου ασφαλείας και έδινε εντολές στους ανθρώπους της… ασφάλειας. «Είπα στους υπαλλήλους πού να στέκονται και ακολούθησαν τις εντολές μου. Επειτα από αυτό κατάφερα να φτάσω και στους ποδοσφαιριστές».

Ολη η διαδρομή του νεαρού από την Σικελία καταγράφηκε από τις κάμερες του γηπέδου. Αρκετές φωτογραφίες μάλιστα δείχνουν τον Γκάσπαρε Γκαλάσο δίπλα στους αστέρες της Ρεάλ. Λίγη ώρα μετά είπε: «Κάποια στιγμή ο Βαράν μου έδωσε το Κύπελλο, το σήκωσα και μετά το πέρασα στον Χάμες Ροντρίγκες».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...