175
Εικόνα από τη βύθιση του απορριμματοφόρου | Korinthostv.gr

Ανοιξε η Γη και…κατάπιε απορριμματοφόρο

Protagon Team Protagon Team 20 Μαρτίου 2018, 16:35
Εικόνα από τη βύθιση του απορριμματοφόρου
|Korinthostv.gr

Ανοιξε η Γη και…κατάπιε απορριμματοφόρο

Protagon Team Protagon Team 20 Μαρτίου 2018, 16:35

Ισορροπεί ανάμεσα στο κωμικό και το τραγικό. Την ατυχία και την τύχη. Η εικόνα του οδοστρώματος που άνοιξε και κατάπιε ένα μέρος απορριμματοφόρου του δήμου Σικυωνίων ανήκει μάλλον στις περίεργες, παρά στις δυσάρεστες ειδήσεις της ημέρας. Και αυτό γιατί δεν υπήρξαν θύματα. Ωρες αγωνίας και ταλαιπωρίας γνώρισε, ωστόσο, ο οδηγός του οχήματος που συνάντησε τον απόλυτο αιφνιδιασμό.

Οπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα korinthostv.gr, το ασυνήθιστο συμβάν σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης όταν το τμήμα καθαριότητας του δήμου περισυνέλεγε απορρίμματα στο δρόμο Σούλι-Γκούρα στην ορεινή Κορινθία. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης καθαριότητας, άνοιξε το οδόστρωμα.

Η έκπληξη δεν θα μπορούσε να μην κυριεύσει τους υπαλλήλους καθαριότητας οι οποίοι, διατηρώντας την ψυχραιμία τους, κατάφεραν να απομακρυνθούν από το όχημα που είχε βυθιστεί, κατά το ήμισυ, στο έδαφος. Για καλή τους τύχη δεν τραυματίστηκαν.

Οι εικόνες έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου ανοίγοντας ξανά παράθυρο συζήτησης σχετικά με ένα πρόβλημα που επιμένει να ταλανίζει την Πελοπόννησο. Η υγρασία και οι βροχές προκαλούν πολλές φθορές στο οδόστρωμα, τόσο υπόγειες όσο και υπέργειες, με συνέπεια να παρατηρούνται κατολισθήσεις, πτώσεις βράχων και βυθίσεις δρόμων σε όλη την περιφέρεια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...