376
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης κατά τη συνέντευξη Τύπου | Intimenews/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

«Σκευωρία Πολάκη» για ΚΕΕΛΠΝΟ κατήγγειλε ο Αδωνις Γεωργιάδης

Protagon Team Protagon Team 20 Μαρτίου 2018, 13:12
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης κατά τη συνέντευξη Τύπου
|Intimenews/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

«Σκευωρία Πολάκη» για ΚΕΕΛΠΝΟ κατήγγειλε ο Αδωνις Γεωργιάδης

Protagon Team Protagon Team 20 Μαρτίου 2018, 13:12

Στοιχεία από το ΚΕΕΛΠΝΟ που, όπως υποστηρίζει, αθωώνουν τον ίδιο από τις κατηγορίες για 23 προσλήψεις, αποκάλυψε την Τρίτη σε συνέντευξη Τύπου ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης.

Τα στοιχεία αυτά αποκρύφτηκαν σκόπιμα, είπε ο κ. Γεωργιάδης υποδεικνύοντας ευθέως τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, ενώ τόνισε ότι η καταγγελία πρέπει να απαντηθεί άμεσα.

Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε συγκεκριμένα, ότι υπάρχει σε φλασάκι απόφαση της γραμματείας του ΚΕΕΛΠΝΟ που τον αθωώνει.

Η απόφαση, σύμφωνα με τον ίδιο, αφαιρέθηκε σκόπιμα από το πρωτόκολλο του ΚΕΕΛΠΝΟ από την εταιρεία φύλαξης η οποία πήρε 8 εκατ. από τον Παύλο Πολάκη.

«Τις τελευταίες ημέρες συζητάμε αν η κυβέρνηση στήνει σκευωρίες. Σήμερα μιλάμε για αποδείξεις για σκευωρία», είπε συγκεκριμένα.

Πρόσθεσε: «Πριν μερικούς μήνες ο κ. Πολάκης έκανε καταγγελία εναντίον μου για δήθεν παράνομες προσλήψεις 23 ανθρώπων στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Το θέμα έχει απασχολήσει και την Eξεταστική Eπιτροπή της Βουλής κι ενώ έλεγα ότι δεν είναι δικές μου, ούτε παράνομες, γιατί προηγήθηκε απόφαση διοικητικού συμβουλίου.

» Στα στοιχεία της δικογραφίας εμφανίζεται ως δια μαγείας από το πρωτόκολλο της γραμματείας του ΔΣ απόφαση με ημερομηνία 16/11/2013 όπου αναφέρονται ονομαστικά οι προσλήψεις.

» Αν αυτό το απόσπασμα του ΔΣ είχε γίνει γνωστό στην Eξεταστική από την πρώτη στιγμή δεν θα υπήρχε θέμα. Μόλις προχθές μάθαμε ότι η απόφαση έχει εξαφανιστεί από το πρωτόκολλο του ΚΕΕΛΠΝΟ».

Όπως πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ: «Στην Eξεταστική είχα καταγγείλει ότι ο Πολάκης έχει δώσει 8 εκατ. ευρώ παράνομα σε εταιρεία φύλαξης. Το σωματείο εργαζομένων είχε δηλώσει ότι έπιασαν επ’ αυτόφωρω την εταιρεία να προσπαθεί να αλλοιώσει το πρωτόκολλο.

» Πριν από λίγες ημέρες εστάλη email από μη ανιχνεύσιμη διεύθυνση: ‘Είμαι  υπάλληλος. Στις κούτες τους έπεσε φλασάκι και το πήρα χωρίς να με καταλάβουν. Τρόμαξα. Στέλνω με mail το περιεχόμενό του‘».

Σύμφωνα με τον κύριο Γεωργιάδη, το φλασάκι έλεγε πως η εταιρεία θα πρέπει να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να μην καταλάβουν οι υπάλληλοι τι συμβαίνει.

Στο φλασάκι, διευκρίνισε ο κ. Γεωργιάδης, «υπήρχε μήνυμα προς την εταιρεία προκειμένου να αλλοιώσει συγκεκριμένους αριθμούς πρωτοκόλλου. Όλα αυτά τα έγγραφα λείπουν ή έχουν αλλοιωθεί τα πρωτόκολλα του ΚΕΕΛΠΝΟ. Το ηλεκτρονικό αρχείο έχει την ηλεκτρονική υπογραφή του νομικού συμβούλου κ. Χαμτζούδη, συνεργάτη του Πολάκη, με εντολή προς την εταιρεία φύλαξης, να αλλοιώσει στοιχεία για να κατηγορηθώ εγώ».

Παράλληλα, σημείωσε ότι έχουν σταλεί σχετικά αντίγραφα τόσο στην Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, όσο και στην εισαγγελέα Ελένη Τουλουπάκη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...