197
Ο πρόεδρος της ΝΔ στη συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή για το νέο νομοσχέδιο για την Παιδεία - 1η Αυγούστου 2017 | Nick Paleologos / SOOC

Καταδίκη των απειλών (μέσω email) κατά Γαβρόγλου από τη ΝΔ

Protagon Team Protagon Team 23 Αυγούστου 2017, 17:40
Ο πρόεδρος της ΝΔ στη συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή για το νέο νομοσχέδιο για την Παιδεία - 1η Αυγούστου 2017
|Nick Paleologos / SOOC

Καταδίκη των απειλών (μέσω email) κατά Γαβρόγλου από τη ΝΔ

Protagon Team Protagon Team 23 Αυγούστου 2017, 17:40

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει πάντοτε απερίφραστα κάθε βίαιη ενέργεια, από όπου και εάν προέρχεται».

Αυτό ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παίρνοντας σαφέστατη θέση απέναντι στο συμβάν το οποίο αφορά στον Κώστα Γαβρόγλου.

Νωρίτερα, την Τετάρτη, έγινε γνωστό πως ο υπουργός Παιδείας είχε λάβει μια απειλητική επιστολή, από άγνωστους αποστολείς, με θέμα τις αλλαγές στα σχολεία, ειδικά δε σε ό,τι αφορά στον εθνικό ύμνο και στην προσευχή.

«Λοιπόν, βρωμότουρκε, πρόσεξε καλά τι κάνεις στα παιδιά μας και πώς συμπεριφέρεσαι απέναντι στα σχολεία μας γιατί να ξέρεις θα έρθω με καμιά 500 άτομα και θα σε γ@@@@@@@@. Μαγκιές σε εμάς δεν έχει… Ξέρουμε που μένεις, έχουμε βρει όλα σου τα στοιχεία… Φρόντισε να γίνονται προσευχές καθημερινά στα σχολεία, να τραγουδούν τα παιδιά μας τον Εθνικό Υμνο και μάθετε στα παιδιά μας για το μαγικό 1821 που καθαρίσαμε τους ουστουρο μούστουρ γκουλούμ σουλούμ… Εχουμε όλα τα μέσα και τα χρήματα… φιλική συμβουλή… », αναφέρει η επιστολή, την οποία παραθέτουμε αυτούσια.

Σύμφωνα με το bloko.gr, το οποίο και την έφερε στο φως, η επιστολή εστάλη στις 13 Αυγούστου στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τού υπουργού Παιδείας.

Ο κ. Γαβρόγλου δεν θέλησε -όπως σημειώνεται- να υποβάλει μήνυση, δήλωσε ωστόσο ότι επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...