309
Δεινός ψαράς και όχι μόνο ο macho ηγέτης | Kremlin

Κάντο όπως ο Πούτιν: Οι Ρώσοι τολμούν το #PutinShirtlessChallenge

Protagon Team Protagon Team 16 Αυγούστου 2017, 19:05
Δεινός ψαράς και όχι μόνο ο macho ηγέτης
|Kremlin

Κάντο όπως ο Πούτιν: Οι Ρώσοι τολμούν το #PutinShirtlessChallenge

Protagon Team Protagon Team 16 Αυγούστου 2017, 19:05

Πρόκληση αποδεκτή! Η επιλογή της επικοινωνιακής ομάδας του Βλάντιμιρ Πούτιν να δημοσιοποιεί φωτογραφίες του προέδρου -γυμνού από τη μέση και πάνω- από τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Σιβηρία, ενέπνευσε χιλιάδες μιμητές, οι οποίοι είπαν «ανερυθρίαστα» «ναι» στο #PutinShirtlessChallenge.

Το νέο trend στο twitter που κερδίζει όλο και περισσότερους «οπαδούς», ξεκίνησε από τον Πάβελ Ντούροφ, ιδρυτή των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης VKontakte και Telegram. Σύμφωνα με τον Guardian, ο Ντουρόφ φέρεται να ζει εκτός Ρωσίας καθώς έχει έρθει πολλές φορές σε αντιπαράθεση με τις αρχές της χώρας.

Η αρχή έγινε με το ανέβασμα μίας δικής του φωτογραφίας και τις σχετικές οδηγίες προς όσους θα δέχονταν το  #PutinShirtlessChallenge. «Δύο κανόνες από τον Πούτιν», γράφει στην ανάρτησή του: «Όχι Photoshop, όχι ρούφηγμα της κοιλιάς! Διαφορετικά, δεν είστε alpha», ή αλλιώς «κυρίαρχο αρσενικό».

Οι μιμητές πολλοί. Κάποιοι το είδαν χιουμοριστικά, κάποιοι άλλοι ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να προβάλλουν το καλογυμνασμένο σώμα τους, ενώ δεν έλειψαν και αυτοί που τόλμησαν να βάλουν τη φωτογραφία τους δίπλα-δίπλα με αυτή του προέδρου Πούτιν για άμεσες συγκρίσεις!

Ну что, настало твоё время! Павел Дуров предложил флэшмоб #PutinShirtlessChallenge Один из основателей социальной сети ВКонтакте и создатель мессенджера Telegram Павел Дуров предложил пользователям Интернета провести флэшмоб #PutinShirtlessChallenge – опубликовать свои фотографии с обнаженным торсом "в ответ" на многочисленные фото голого по пояс президента России, распространенные недавно пресс-службой Кремля в фотоотчете о его отдыхе в сибирской тайге. @durov "Если вы русский, вам необходимо поучаствовать в #PutinShirtlessChallenge (или вас ждет забвение). Нужно соблюдать два путинских правила – не использовать фотошоп и специальную накачку (пампинг). В противном случае – вы не "альфа"

A post shared by Дядя Паша | Одинцово ? (@korpfit) on

nintchdbpict000346095232

Και στο παρελθόν ο Πούτιν έχει φωτογραφηθεί σε δυναμικές ενασχολήσεις:  να ανατρέπει αντίπαλό του στο τζούντο, να καβαλάει ένα άλογο -φυσικά και πάλι γυμνός από τη μέση και πάνω- να κολυμπάει «πεταλούδα» μέσα στα παγωμένα νερά λίμνης στη Σιβηρία και άλλα τέτοια σκληρά…

article-2340922-01E5E57C00000514-835_634x640

nintchdbpict000004431160

Στο τελευταίο άλμπουμ διακοπών που δόθηκε στη δημοσιότητα από το επικοινωνιακό του επιτελείο, ο πρόεδρος επιδίδεται σε υποβρύχιο ψάρεμα, πιλοτάρει με αγέρωχο στυλ ταχύπλοα και πολλά  άλλα που πρόλαβε να κάνει κατά τη διάρκεια διήμερης απόδρασης στην απομονωμένη περιοχή Τούβα της νότιας Σιβηρίας.

Οι macho φωτογραφίες από καλοκαιρινές εξορμήσεις και γυμναστήρια εντάσσονται στη συνολική προσπάθεια του Κρεμλίνου να καλλιεργηθεί η εικόνα του fit και υγιούς ηγέτη που είναι πάντα έτοιμος να κρατήσει γερά στα στιβαρά του χέρια τα ηνία  της χώρας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...