312
Στο περιθώριο των συναντήσεών του στην Ουάσιγκτον ο Αλέξης Τσίπρας έκανε τζόγκινγκ σύμφωνα με τη φωτογραφία που δημοσίευσε η «Εφ. Συν.» | Εφημερίδα των Συντακτών

Γιατί έκανε τζόγκινγκ ο Αλέξης Τσίπρας στην Ουάσινγκτον;

Protagon Team Protagon Team 23 Οκτωβρίου 2017, 11:51
Στο περιθώριο των συναντήσεών του στην Ουάσιγκτον ο Αλέξης Τσίπρας έκανε τζόγκινγκ σύμφωνα με τη φωτογραφία που δημοσίευσε η «Εφ. Συν.»
|Εφημερίδα των Συντακτών

Γιατί έκανε τζόγκινγκ ο Αλέξης Τσίπρας στην Ουάσινγκτον;

Protagon Team Protagon Team 23 Οκτωβρίου 2017, 11:51

Τον Αλέξη Τσίπρα, η αλήθεια είναι ότι δεν τον έχουμε συνηθίσει να συμμετέχει σε αθλητικές δραστηριότητες. Φαίνεται όμως ότι επηρεάστηκε από τη διαμονή του στις ΗΠΑ και αποφάσισε να το ρίξει στο τρέξιμο και να φωτογραφηθεί μάλιστα… ανεπισήμως. Οι εικόνες δεν φέρουν την υπογραφή του προσωπικού του φωτογράφου, του Αντρέα Μπονέτι, αλλά διέρρευσαν εντέχνως στα ΜΜΕ.

Μια φωτογραφία δημοσίευσε τη Δευτέρα η φιλοκυβερνητική «Εφημερίδα των Συντακτών». Σε αυτήν φαίνεται ο Πρωθυπουργός με αθλητικά παπούτσια και σορτσάκι να κάνει τζόγκινγκ στο Μνημείο Λίνκολν στην Ουάσινγκτον. Αυτή είναι ίσως και η πρώτη φορά που ο κ. Τσίπρας φωτογραφίζεται εν ώρα άσκησης, κάτι που συνήθιζε μόνο ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ενώ κάνει κατά σύστημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Παράλληλα ο Alpha δημοσιοποίησε άλλες δύο φωτογραφίες του κ. Τσίπρα να κάνει διατάσεις.

foto-tsipras-diataseis

foto-tsipras-diataseis2

Ο κ. Τσίπρας όντως φαίνεται να έχει πάρει στα σοβαρά τη γυμναστική. Ισως οι συναντήσεις που είχε στις ΗΠΑ να ήταν πολύ πιεστικές και αποφάσισε να αποφορτιστεί με λίγη γυμναστική.

Ισως από την άλλη ο κ. Τσίπρας να έχει αποφασίσει όντως να μπει σε φόρμα – και μάλιστα με τέτοια προσήλωση, που ούτε το ταξίδι στις ΗΠΑ δεν τον εμπόδισε να κάνει το πρόγραμμά του. Αυτό βέβαια θα φανεί με την επιστροφή του στην Αθήνα. Λέτε να δούμε σύντομα τον Πρωθυπουργό να κάνει τζόγκινγκ στο Πεδίο του Αρεως ή ακόμα καλύτερα, σε κάποιο γηπεδάκι στην Κυψέλη;

alexis-running-mesa

Σε κάθε περίπτωση οι εικόνες και η δημοσίευσή τους μοιάζουν να είναι μια απόπειρα του Πρωθυπουργού -του επικοινωνιακού επιτελείου του δηλαδή- να οικοδομηθεί ένα νέο, πιο αθλητικό και πιο εκδυτικοποιημένο προφίλ για τον κ. Τσίπρα. Αλλωστε οι εικόνες στελεχών της αμερικανικής κυβέρνησης ή και προέδρων να κάνουν τζόγκινγκ σε αυτόν τον εμβληματικό χώρο, υπάρχουν σε πολλά αμερικανικά φιλμ και η σύνδεση δεν μπορεί να μην γίνει.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...