469
Η Τζίλιαν Αντερσον ως άλλη… Τζέιμς Μποντ σύμφωνα με το πόστερ που ανήρτησε στο λογαριασμό της στο Twitter | Twitter

«Ιt’s Bond, Jane Bond»

Protagon Team Protagon Team 24 Μαΐου 2016, 11:34
Η Τζίλιαν Αντερσον ως άλλη… Τζέιμς Μποντ σύμφωνα με το πόστερ που ανήρτησε στο λογαριασμό της στο Twitter
|Twitter

«Ιt’s Bond, Jane Bond»

Protagon Team Protagon Team 24 Μαΐου 2016, 11:34

Και τώρα ποιος θα περπατήσει στα παπούτσια του Ντάνιελ Κρεγκ; Ή, μήπως, ήρθε ο καιρός να αντικατασταθούν με ένα ζευγάρι… γόβες. Πριν από λίγες μόλις ημέρες, ο 48χρονος βρετανός ηθοποιός απέρριψε νέα πρόταση των παραγωγών της κινηματογραφικής σειράς των Τζέιμς Μποντ, η οποία άγγιζε, για δύο ακόμα ταινίες, το αστρονομικό ποσό των 88 εκατ. ευρώ.

Ο Κρεγκ όχι δύο ακόμη ταινίες δεν θα μπορούσε να αντέξει, «φορώντας» το συγκεκριμένο ρόλο, αλλά ούτε μια… σεκάνς. Η κερδοσκοπία γύρω από το ποιος θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, ωστόσο μετά και την τελευταία άρνηση του Κρεγκ, εντάθηκε στο έπακρο. Μόνο που στο βασανιστικό «ποιος» ενδέχεται να χρειαστεί και το «ποια». Πλέον, το παιχνίδι είναι ανοιχτό και για τις γυναίκες ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Κάποιες, σίγουρα, περιμένουν πάνω από το τηλέφωνό τους μήπως και χτυπήσει για να ακούσουν το χαρμόσυνο νέο. Αλλες το σκέφτονται σιωπηλώς και δεν τολμούν και το εκφράσουν δημόσια. Υπάρχει, όμως, και η Τζίλιαν Αντερσον που δεν δίστασε να αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter ένα πόστερ στο οποίο την εμφανίζει ως την επόμενη πράκτορα 007 με την κλασική ατάκα του πράκτορα («It’s Bond, James Bond»), να αλλάζει σε: «It’s Bond, Jane Bond».

Η Αντερσον, γνωρίζει καλά τι θα πει να υποδύεσαι έναν πράκτορα: το έχει κάνει με θαυμαστή συνέπεια στη γνωστή σειρά «X-Files». Τώρα, φαίνεται πως νιώθει έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα και δεν είναι κανένα πρόβλημα να θέσει υποψηφιότητα σε αυτή την ιδιότυπη μάχη για τον επόμενο Μποντ και μάλιστα να το κάνει δημόσια.

Θέλοντας, μάλιστα, να κάνει πλάκα έγραψε στο Twitter: «Συγγνώμη, δεν ξέρω ποιος έφτιαξε το πόστερ, αλλά το λατρεύω» και φυσικά πρόσθεσε το απαραίτητο hashtag #NextBond.

Οπως σημειώνει η βρετανική εφημερίδα Guardian, η φημολογία για το ποιος θα πάρει τη θέση του Ντάνιελ Κρεγκ έχει φουντώσει το τελευταίο διάστημα. Το φαβορί μέχρι πολύ πρόσφατα ήταν ο Τομ Χίντλεστον. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι υποψήφιοι δεν έχουν ελπίδες. Ανάμεσα σε αυτούς συνωθούνται ο Ιντρις Ελμπα και ο Ντάμιαν Λιούις.

Ωστόσο, η ανάρτηση της Αντερσον θέλει ένα νέο ζήτημα στους λογής οπαδούς του Τζέιμς Μποντ και ανεβάζει ακόμη περισσότερο το θερμόμετρο της συζήτησης. Μια γυναίκα ως Τζέιμς Μποντ; Ακούγεται από δελεαστικό έως νεωτερικό.

Ο Χίντλεστον έχει παίξει τον κατάσκοπο Τζόναθαν Πάιν, στο «Night Manager», αλλά φαίνεται πως δεν σπεύδει να τοποθετήσει τον εαυτό του μεταξύ των πιθανών υποψηφίων. Μιλώντας πρόσφατα στο BBC, τόνισε: «Η θέση δεν είναι κενή από όσο ξέρω και ούτε κάποιος μου έχει μιλήσει για το θέμα. Νομίζω ότι οι φήμες προέκυψαν λόγω της ταινίας “Νight Manager” στην οποία έκανα έναν πράκτορα. Επομένως, πολλοί έκαναν τη σύνδεση».

Από την μεριά του, ο Ιντρις Ελμπα απάντησε χιουμοριστικά: «Πρέπει να είμαι ο πιο διάσημος ηθοποιός για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ, μόνο που δεν έχω παίξει ποτέ αυτό το ρόλο. Φτάνει με όλη αυτή τη συζήτηση, δεν μπορώ να συνεχίσω να μιλάω άλλο γι’ αυτό».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...