189
Mόνος με το τέρμα ο αργεντινός επίθετικός της ΑΕΚ, αλλά η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα! | Youtube

Η χαμένη ευκαιρία της χρονιάς από τον Αραούχο [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 11 Φεβρουαρίου 2018, 19:20
Mόνος με το τέρμα ο αργεντινός επίθετικός της ΑΕΚ, αλλά η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα!
|Youtube

Η χαμένη ευκαιρία της χρονιάς από τον Αραούχο [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 11 Φεβρουαρίου 2018, 19:20

«Στο ποδόσφαιρο όλα μπαίνουν και όλα χάνονται», συνηθίζουμε να λέμε, αλλά το γκολ που έχασε ο επιθετικός της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο, στον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης θέλει «τέχνη» και προσπάθεια για να μην μπει!

Ηταν το 13ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν από σέντρα του ιρανού μέσου της ΑΕΚ, Σοτζέι Μασούντ, ο αμυντικός  του Αστέρα Κώστας Τριανταφυλλόπουλος έστειλε κατά λάθος την μπάλα προς την εστία της ομάδας του, στην προσπάθειά του να αποκρούσει. Με τον τερματοφύλακα της ομάδας της Τρίπολης εξουδετερωμένο, καθώς η μπάλα πέρασε από πάνω του και κυλούσε προς τα δίχτυα, και τους φίλους της ΑΕΚ να πανηγυρίζουν ήδη στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, ο αργεντινός επιθετικός πετάχτηκε θέλοντας να σιγουρέψει το γκολ, αλλά άγνωστο πώς, κατάφερε να σημαδέψει το δοκάρι.

Η ευκαιρία της χρονιάς – αν όχι της δεκαετίας – είχε χαθεί για τους «κιτρινόμαυρους» που τελικά δεν το πλήρωσαν, αφού κατάφεραν να πάρουν την πολύτιμη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος νίκη με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χριστοδουλόπουλου.

Το σίγουρο είναι ότι η χαμένη ευκαρία του Αραούχο θα παίζει για χρόνια στα βίντεο με τα ευτράπελα και τα παράξενα των γηπέδων…

Δείτε το βίντεο με την απίστευτη ευκαιρία του Αργεντινού:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...