324
Η Κο Γιονγκ Σουκ με τον σύζυγό της Ρι Γκανγκ στην Νέα Υόρκη | Yana Paskova/The Washington Post

Η θεία του Κιμ Γιονγκ Ουν ζει στη Νέα Υόρκη!

Protagon Team Protagon Team 28 Μαΐου 2016, 11:58
Η Κο Γιονγκ Σουκ με τον σύζυγό της Ρι Γκανγκ στην Νέα Υόρκη
|Yana Paskova/The Washington Post

Η θεία του Κιμ Γιονγκ Ουν ζει στη Νέα Υόρκη!

Protagon Team Protagon Team 28 Μαΐου 2016, 11:58

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ουάσιγκτον Ποστ, η θεία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, διευθύνει στεγνοκαθαριστήριο στην Νέα Υόρκη. Η Κο Γιονγκ Σουκ ζει εκεί με τον σύζυγό της Ρι Γκανγκ και τα τρία παιδιά τους.

Η συγγένεια με τον Κιμ Γιονγκ Ουν προκύπτει ως εξής. Η Κο Γιονγκ Σουκ είναι αδελφή της Κο Γιονγκ Χούι, μιας εκ των συζύγων του εκλιπόντος ηγέτη της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ Ιλ και μητέρας του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Η θεία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας έχει αλλάξει όνομα και δηλώνει για τον ανιψιό της «Δεν δημιουργούσε προβλήματα… όμως εκνευριζόταν εύκολα και δεν είχε υπομονή. Οταν η μητέρα του τον επέπληττε διότι έπαιζε πολύ και δεν διάβαζε, εκείνος δεν αντιδρούσε, αλλά εξέφραζε τη διαμαρτυρία του με άλλους τρόπους, όπως για παράδειγμα κάνοντας απεργία πείνας».

Η θεία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας σήμερα ζει στην Νέα Υόρκη έχοντας αλλάξει το όνομά της.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν λέει ψέματα για την ηλικία του αποκαλύπτει η θεία του, αφού όπως η ίδια λέει γεννήθηκε το 1987, συνεπώς το 2011 όπου διαδέχθηκε τον πατέρα του, δεν ήταν 33 ετών, όπως πίστευαν οι περισσότεροι, αλλά… 27! Μάλιστα ήταν εκείνη που του άλλαζε τις πάνες όταν ήταν μωρό ενώ αργότερα τον έβλεπε να παίζει με τον γιο της. Το πάθος του ήταν το μπάσκετ και κοιμόταν με την μπάλα αγκαλιά. Ινδαλμά του ήταν ο θρύλος του αμερικανικού μπάσκετ Μάικλ Τζόρνταν ενώ έχει πολλές φορές προσκαλέσει στην Βόρεια Κορέα τον μπασκετμπολίστα Ντένις Ροντμαν.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν γνώριζε από πολύ μικρός ότι θα διαδεχθεί τον πατέρα του στην εξουσία.

Σύμφωνα με τη θεία του Κιμ Γιονγκ Ουν, ο ίδιος ήξερε από πολύ νωρίς, ήδη από το 1992 ότι επρόκειτο να διαδεχθεί τον πατέρα του στην εξουσία. Στα όγδοα γενέθλιά του έλαβε ως δώρο μια στολή στρατηγού και η ανώτατη στρατιωτική ιεραρχεία της χώρας υποκλίθηκε μπροστά του στην σχετική τελετή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...