454
H Κάρι (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ) και η Σαμάνθα (Κιμ Κάτραλ) άφησαν κάτω τα «ευγενή» κοκτέιλ Cosmopolitan και άρχισαν τους εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς | Warner Bros

Η Σαμάνθα του «Sex and the City» ξεσπάει για την «κακιά» Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Protagon Team Protagon Team 11 Φεβρουαρίου 2018, 13:36
H Κάρι (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ) και η Σαμάνθα (Κιμ Κάτραλ) άφησαν κάτω τα «ευγενή» κοκτέιλ Cosmopolitan και άρχισαν τους εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς
|Warner Bros

Η Σαμάνθα του «Sex and the City» ξεσπάει για την «κακιά» Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Protagon Team Protagon Team 11 Φεβρουαρίου 2018, 13:36

Κιμ Κάτραλ και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, ή αλλιώς (και ευρύτερα γνωστές ως) Σαμάνθα και Κάρι. Το εκρηκτικό δίδυμο των αχώριστων φιλενάδων του «Sex and The City» (Κάρι Μπράντσο, Σαμάνθα, Σάρλοτ και Μιράντα) είναι το ίδιο εκρηκτικό και εκτός πλατό, αλλά όχι για καλό λόγο.

Οι σχέσεις των δύο ηθοποιών ήταν εδώ και καιρό τεταμένες, με την Κάτραλ να «φωτογραφίζει» την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (σε δηλώσεις της τον περασμένο Οκτώβριο) ως αποκλειστικά υπεύθυνη για το «ναυάγιο» του τρίτου κινηματογραφικού sequel του «Sex and the City».

Τον «πάγο» στις σχέσεις τους δεν κατάφερε να σπάσει ούτε η ξαφνική απώλεια του 55χρονου αδελφού της Κάτραλ. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ πήγε να αφήσει πίσω της εντάσεις του παρελθόντος και συλλυπήθηκε την πρώην συνεργάτιδά της για τον χαμό του αδελφού της.

Λίγο αργότερα η Κάτραλ ευχαρίστησε δημοσίως όλους τους φίλους και συνεργάτες της για τις ευχές, η συνέχεια όμως δεν ήταν και τόσο συγκινητική καθώς η «φλογερή Σαμάνθα» επεφύλαξε ένα οργισμένο μήνυμα μέσω Ιnstagram για την «κακιά» και «βαθιά υποκρίτρια» πρώην φίλη της (εντός και εκτός πλατό).

«Δεν χρειάζομαι ούτε την αγάπη σου ούτε την υποστήριξή σου αυτή την τραγική στιγμή», τής είπε μέσω της ανάρτησης την οποία συνόδευσε με μία σειρά από πικρόχολα σχόλια στη λεζάντα της.

My Mom asked me today “When will that @sarahjessicaparker, that hypocrite, leave you alone?” Your continuous reaching out is a painful reminder of how cruel you really were then and now. Let me make this VERY clear. (If I haven’t already) You are not my family. You are not my friend. So I’m writing to tell you one last time to stop exploiting our tragedy in order to restore your ‘nice girl’ persona. Copy and paste link https://nypost.com/2017/10/07/inside-the-mean-girls-culture-that-destroyed-sex-and-the-city/

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall) on

«Η μητέρα μου με ρώτησε σήμερα: “Πότε επιτέλους θα σε αφήσει ήσυχη αυτή η υποκρίτρια;”. Οι συνεχείς σου προσπάθειες για επικοινωνία είναι απλά μια επίπονη υπενθύμιση του πόσο σκληρή ήσουν και εξακολουθείς να είσαι. Άσε με λοιπόν να ξεκαθαρίσω μια και καλή -αν δεν το έχω ήδη κάνει: Δεν είσαι οικογένειά μου. Δεν είσαι φίλη μου. Στα γράφω αυτά για να σου πω για τελευταία φορά να σταματήσεις να εκμεταλλεύεσαι την τραγωδία της οικογένειάς μου για να αποκαταστήσεις την εικόνα του “καλού κοριτσιού”», έγραψε η Κάτραλ καλώντας παράλληλα την Πάρκερ να κάνει copy – paste», link από δημοσίευμα της Νew York Post για το οριστικό τέλος που μπήκε στην τρίτη κινηματογραφική συνέχεια του «Sex and the City» και τις αιτίες του «ναυαγίου».

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται στη δημόσια ανακοίνωση της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ότι δεν θα υπάρξει τρίτη ταινία με τις ιστορίες των τεσσάρων νεοϋρκέζων φιλενάδων, με την πρωταγωνίστρια να εκφράζει τη βαθιά απογοήτευσή της. Λίγες ώρες όμως αργότερα, επέρριπτε μέσω «διαρροών» την ευθύνη για το οριστικό τέλος της τρίτης ταινίας, στην Κάτραλ και τις εξωπραγματικές απαιτήσεις της. Ο «πόλεμος» μεταξύ τους είχε μόλις κλιμακωθεί και τα «συλλυπητήρια» της Πάρκερ δεν ήταν παρά η αφορμή για το οργισμένο ξέσπασμα της Κιμ Κάτραλ.

Γιατί όταν πρόκεται για γυναικείο καβγά ούτε το πένθος μπορεί να συγκρατήσει δύο σταρ από το δημόσιο «ξεκατίνιασμα». Εκτός και αν όλα γίνονται για επικοινωνιακούς λόγους, όπως πολλοί έσπεσαν να σχολιάσουν για το «βρίσιμο μέσω Instagram αλά Σαμάνθα» (υπενθυμίζοντας τον θυελλώδη χαρακτήρα του ρόλου της) από την Κιμ Κάτραλ για την άλλοτε φίλη και συνεργάτιδά της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...