633
Στιγμιότυπο από την απονομή των βραβείων στην αεροπορική εταιρεία | Qatar Airways

Η Qatar Airways κέρδισε τέσσερα κορυφαία βραβεία στα Skytrax World Airline Awards

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουλίου 2018, 16:36
Στιγμιότυπο από την απονομή των βραβείων στην αεροπορική εταιρεία
|Qatar Airways

Η Qatar Airways κέρδισε τέσσερα κορυφαία βραβεία στα Skytrax World Airline Awards

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουλίου 2018, 16:36

Η Qatar Airways είναι ενθουσιασμένη με την απονομή τεσσάρων κορυφαίων βραβείων στα 2018 Skytrax World Airline Awards. Και όχι άδικα…

Η πολυβραβευμένη αεροπορική εταιρεία διακρίθηκε, για ακόμη μια χρονιά, ως η «Καλύτερη Business Class στον Κόσμο» κατά την τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε στο Langham Hotel στο Λονδίνο. Πρόκειται για την έκτη συνολικά φορά και την τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η εταιρεία κερδίζει αυτή τη διάκριση. Η Αυτού Εξοχότης, Akbar Al Baker, Διευθύνων Σύμβουλος του Qatar Airways Group, παρέστη στην τελετή για να παραλάβει ο ίδιος τα βραβεία, μαζί με τον Γενικό Διευθυντή Λειτουργίας του Διεθνούς Αεροδρομίου Χαμάντ, Badr Mohammed Al Meer.

Επιπρόσθετα, η εταιρεία έλαβε επίσης και το βραβείο της «Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στη Μέση Ανατολή», σηματοδοτώντας την έβδομη φορά στη διοργάνωση που λαμβάνει αυτή τη φοβερή διάκριση. Η Qatar Airways κέρδισε επίσης, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, και το βραβείο για το «Καλύτερο First Class Airline Lounge» και το «Καλύτερη Business Class Θέση», που αποτελούν ακόμη μια αναγνώριση της Qsuite, της πρωτοποριακής Business Class εμπειρίας που προσφέρει η εταιρεία.

Η Qsuite, ένα κατοχυρωμένο προϊόν της Qatar Airways, προσφέρει εμπειρία Πρώτης Θέσης στη Διακεκριμένη καμπίνα. Η θέση διαθέτει το πρώτο διπλό κρεβάτι σε Business Class θέση στη βιομηχανία, ενώ προσφέρει ειδικές περσίδες που ανοιγοκλείνουν, επιτρέποντας στους επιβάτες σε διπλανές θέσεις να δημιουργούν το δικό τους ιδιωτικό δωμάτιο, το πρώτο και μοναδικό που υπάρχει στη βιομηχανία. Η Qatar Airways παρουσίασε για πρώτη φορά την Qsuite στην έκθεση ITB Berlin το Μάρτιο του 2017 και έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής σε όλο τον κόσμο, καθώς έθεσε νέα πρότυπα στην αγορά με αυτό το καινοτόμο προϊόν. Αυτά τα βραβεία αποδεικνύουν την ποιότητα του απαράμιλλου επιπέδου εξυπηρέτησης της Qatar Airways, καθώς και το γεγονός ότι η αεροπορική εταιρεία συνεχίζει να κερδίζει την εμπιστοσύνη του ταξιδιωτικού κοινού.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Qatar Airways δήλωσε σχετικά: «Αυτά τα κορυφαία βραβεία δείχνουν πόσο μακριά έχει φτάσει η Qatar Airways σε μικρό χρονικό διάστημα. Μέσα σε μόλις 20 χρόνια, έχουμε αναδειχθεί από μια μικρή περιφερειακή εταιρεία σε μια παγκόσμια αεροπορική, με δέσμευση για καινοτομία και προσφορά των υψηλότερων δυνατών στάνταρ για τους επιβάτες μας. Η κατοχυρωμένη Qsuite αντιπροσωπεύει τη δέσμευσή μας για καινοτομία, καθώς αυτή η επαναστατική Διακεκριμένη Θέση συνεχίζει να αποτελεί σημείο αναφοράς και να θέτει νέα ορόσημα για την αεροπορική βιομηχανία».

Ο ίδιος δε, σημείωσε: «Το να λάβουμε αυτές τι σημαντικές διακρίσεις, παρά το παράνομο εμπάργκο κατά της χώρας μας, αντανακλά τη δέσμευσή μας για αριστεία, καινοτομία και για τις προσπάθειές μας να προσφέρουμε σε όλους μας τους επιβάτες άψογες υπηρεσίες εν πτήσει. Το γεγονός ότι στα βραβεία Skytrax ψηφίζουν οι ταξιδιώτες τα κάνει ακόμη πιο ουσιαστικά για εμάς και επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά ότι η πελατοκεντρική μας προσέγγιση συνεχίζει να προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ικανοποίησης στους πιστούς μας πελάτες».

Η Qatar Airways έλαβε, επίσης, μέρος στο Farnborough International Airshow 2018 όπου παρουσίασε έξι αεροσκάφη από τον βραβευμένο και αναπτυσσόμενο στόλο της. Κατά τη μέρα εγκαινίων της έκθεσης η Qatar Airways οριστικοποίησε επίσης συμφωνία αγοράς με την Boeing για πέντε Boeing 777-300ER Freighter, για το Cargo κομμάτι της εταιρείας. Ακόμα, την ημέρα των αεροπορικών επιδείξεων, το τμήμα των ιδιωτικών τζετ της Qatar Airways αποκάλυψε την πιο πρόσφατη προσθήκη της εταιρείας, το Gulfstream G500, που θα τεθεί σε χρήση αργότερα στο έτος.

Νωρίτερα στο έτος, η Qatar Airways ξεκίνησε νέα δρομολόγια για το αεροδρόμιο του Γκάτουικ στο Λονδίνο και το Κάρντιφ, ενισχύοντας τη θέση της Qatar Airways στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι επιβάτες μπορούν πλέον να επιλέξουν μεταξύ 95 πτήσεων την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων και έξι καθημερινών αναχωρήσεων από το αεροδρόμιο Χίθροου, 16 πτήσεων την εβδομάδα από το Γκάτουικ και το Μάντσεστερ και καθημερινές πτήσεις από το Κάρντιφ, το Μπέρμιγχαμ και το Εδιμβούργο.

Μέσα στο επόμενο έτος η αεροπορική εταιρεία σχεδιάζει να επεκταθεί σε προορισμούς όπως το Ταλίν στην Εσθονία, τη Βαλέτα στη Μάλτα, το Τσεμπού και το Νταβάο στις Φιλιππίνες, το Λανγκάουι στη Μαλαισία και το Ντα Νανγκ στο Βιετνάμ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...