429
Η Τζένιφερ Λόρενς το 2014 προσπαθεί να αρπάξει το Οσκαρ της Λουπίτα Νιόνγκο. Τελικά έφυγε με ένα gift bag... | Christopher Polk/Getty Images/Ideal Images

Η gift bag του υποψήφιου για Οσκαρ

Protagon Team Protagon Team 8 Φεβρουαρίου 2016, 14:43
Η Τζένιφερ Λόρενς το 2014 προσπαθεί να αρπάξει το Οσκαρ της Λουπίτα Νιόνγκο. Τελικά έφυγε με ένα gift bag...
|Christopher Polk/Getty Images/Ideal Images

Η gift bag του υποψήφιου για Οσκαρ

Protagon Team Protagon Team 8 Φεβρουαρίου 2016, 14:43

Η καταξίωση που μπορεί να νιώσει ένας ηθοποιός που φτάνει να είναι υποψήφιος για τα Οσκαρ θα πρέπει ίσως να έχει και κάποιο υλικό αντίκρισμα, ειδικά για όσους -τέσσερις στους πέντε- δεν κερδίσουν.

Οπως και άλλες χρονιές, οι υποψήφιοι για τις κατηγορίες ηθοποιίας και σκηνοθεσίας παίρνουν ένα πακέτο δώρων και προσφορών που φέτος είναι το πιο ακριβό που έχουν πάρει ποτέ. Με συνολική αξία 200.000 δολάρια, είναι 60% ακριβότερο από πέρυσι, όταν το πακέτο ήταν είχε αξία 125.000 δολάρια.

«Ολοι κερδίζουν» λέει η εταιρεία Distinctive Assets που το ετοιμάζει. Τι κερδίζουν όμως; «Λαμπερά, διασκεδαστικά, και λειτουργικά είδη για να τους ενθουσιάσουν και για να του κακομάθουν» τους παραλήπτες τους.

Το μείγμα δώρων έχει πολυήμερες και φυσικά πολυτελείς διακοπές στο Ισραήλ (10 ημέρες αξίας 55.000 δολαρίων) και την Ιαπωνία (περιπατητική εκδρομή αξίας 45.000 δολαρίων).

Πιο πρακτικά είναι τα δώρα των απεριόριστων ενοικιάσεων αυτοκινήτων Audi για ένα χρόνο (επίσης 45.000 δολάρια), της ισόβιας προμήθειας καλλυντικών κρεμών Lizora ή μιας θεραπείας του δέρματος με λέιζερ.

Τρεις συνεδρίες άσκησης με έναν ειδικό ευεξίας με πελάτες σελέμπριτι και ένα πλήρες πακέτο γυμναστικής είναι ακόμα μέσα στις προσφορές του πακέτου.

Επίσης χρήσιμα –αλλά όχι για όλους- μπορεί να αποδειχτούν κάποια άλλα από τα δώρα. Στο πακέτο υπάρχει, για παράδειγμα, ένας μηχάνημα 250 δολαρίων για τον «απαλό ερεθισμό των γυναικείων γεννητικών οργάνων», όπως και ένα ίσης αξίας ηλεκτρονικό τσιγάρο, δώρο που μάλλον θα ενθουσιάσει τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Επίσης, για κάποιον λόγο δίνεται η δυνατότητα εφαρμογής μίας νέας τεχνικής για τονωμένο στήθος χωρίς εμφυτεύματα. Επειδή η επέμβαση βασίζεται στο αίμα του ίδιου του ασθενή, για το λόγο αυτό ονομάζεται «vampire breast lift». Κοστίζει 1.900 δολάρια και υποτίθεται ότι είναι καυτό τρεντ στο Λος Αντζελες.

Το σιβηριανό Οσκαρ του Ντι Κάπριο

Εν τω μεταξύ, γράφει η Guardian, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, φαβορί για το Οσκαρ α’ ανδρικού ρόλου για την «Επιστροφή», ακόμα και αν δεν κερδίσει το αγαλματάκι, θα πάρει ένα πολύτιμο δώρο από 100 φαν του από τη Γιακουτία, μια παγωμένη αλλά γεμάτη πολύτιμα μεταλλεύματα περιοχή στη Σιβηρία. Οι φίλοι του μάζεψαν χρυσά και ασημένια πολύτιμα είδη και έφτιαξαν ένα αγαλματάκι για να τιμήσουν την συνεισφορά του.

«Η Γιακουτία τιμά το υψηλής ποιότητας σινεμά και θεωρεί τον Ντι Κάπριο ηθοποιό που είναι πηγής διασκέδασης και έμπνευσης», λέει η επικεφαλής της καμπάνιας που έρχεται πάνω στην ώρα για ένα ρεκόρ: Η «Επιστροφή» έχει γίνει η ταινία για κοινό άνω των 18 με τα περισσότερα έσοδα στη Ρωσία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...