203
Οι 12 «Αγριόχοιροι» που, τελικά, σώθηκαν | twitter

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσκαλεί τα 12 παιδιά που σώθηκαν από το σπήλαιο

Protagon Team Protagon Team 10 Ιουλίου 2018, 21:28
Οι 12 «Αγριόχοιροι» που, τελικά, σώθηκαν
|twitter

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσκαλεί τα 12 παιδιά που σώθηκαν από το σπήλαιο

Protagon Team Protagon Team 10 Ιουλίου 2018, 21:28

Η κινηματογραφική διάσωση των 12 παιδιών και του προπονητή τους, που εγκλωβίστηκαν επί 18 ημέρες στο σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ της βόρειας Ταϊλάνδης, συγκίνησε ολόκληρο τον πλανήτη.

Οι 13 «Αγριόχοιροι» (Wild Boars), τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας που παγιδεύτηκαν στο πλημμυρισμένο σπήλαιο είναι τώρα σώοι. Η είδηση του απεγκλωβισμού τους δεν άφησε ασυγκίνητους τους ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία -στην επίσημη σελίδα της, στο Facebook- προσκάλεσε στο Old Trafford τους ηρωικούς πιτσιρικάδες.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ιδιαίτερη συγκίνηση έμαθε ότι οι 12 μικροί ποδοσφαιριστές και ο προπονητής τους που παγιδεύτηκαν σε σπήλαιο στην Ταϊλάνδη είναι τώρα ασφαλείς. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι σε όλους εκεί. Θα είχαμε την τιμή να καλωσορίσουμε την ομάδα των Wild Boars και τους διασώστες του στο Old Trafford την ερχόμενη σεζόν», αναφέρει η ανάρτηση των «Κόκκινων Διαβόλων».

Ρόμα: Τα καλύτερα ποδοσφαιρικά νέα του  καλοκαιριού

«Τα καλύτερα ποδοσφαιρικά νέα του καλοκαιριού – και οι 12 ταϊλανδοί παίκτες και ο προπονητής τους διασώθηκαν, ύστερα από δύο εβδομάδες που ήταν παγιδευμένοι σε μια σπηλιά. Οι σκέψεις μας είναι στην οικογένεια του Σάμαν Κουνάν που πέθανε όταν μετέφερε οξυγόνο στα αγόρια. Ένας πραγματικός ήρωας», ανέφερε σε αντίστοιχο μήνυμά της στο Twitter η ιταλική ομάδα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...