343
| REUTERS/Benoit Tessie

Η Lady Gaga είπε ότι τη βίασαν για να προωθήσει το CD της;

Protagon Team Protagon Team 16 Δεκεμβρίου 2016, 07:28

Η Lady Gaga είπε ότι τη βίασαν για να προωθήσει το CD της;

Protagon Team Protagon Team 16 Δεκεμβρίου 2016, 07:28

Το θέμα έθεσε ο βρετανός τηλεπαρουσιαστής Πιρς Μόργκαν ο οποίος έγραψε στο Twitter ότι μάλλον η Lady Gaga αποκάλυψε τώρα αυτό το μυστικό για να προωθήσει το νέο άλμπουμ της που κυκλοφόρησε το φθινόπωρο του 2016 με τίτλο «Joanne».

Τα γεγονότα έχουν ως εξής: Η ποπ σταρ έδωσε συνέντευξη στις 6 Δεκεμβρίου στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC. Εκεί εξήγησε όλο το συμβάν του βιασμού της στα 19 της από έναν 49χρονο άνδρα, του οποίου δεν αποκάλυψε την ταυτότητα. «Υποφέρω ψυχικά. Υποφέρω από μετατραυματικό στρες», δήλωσε η Lady Gaga. «Δεν μίλησα ποτέ πριν γι’ αυτό, οπότε να’μαστε τώρα. Όμως η καλοσύνη που μου έδειξαν οι γιατροί μου, η οικογένεια και οι φίλοι μου, πραγματικά μου έσωσε τη ζωή».

«Ανοησίες και ματαιοδοξία» σχολίασε τις πιο πάνω δηλώσεις ο Πιρς Μόργκαν.

Το «Joanne» πράγματι είναι ένα εσωστρεφές άλμπουμ, εμπνευσμένο από προσωπικές εμπειρίες της Lady Gaga. «Με εκνευρίζει να ακούω τους σταρ να επικαλούνται το “μετατραυματικό στρες” για οτιδήποτε προκειμένου να προωθήσουν τους εαυτούς τους», δήλωσε ο Μόργκαν. «Δεν τις πιστεύω. Ούτε τη Μαντόνα, ούτε τη Lady Gaga. Δεν πιστεύω τίποτα απ΄ ό,τι λένε σχετικά με τη ζωή τους». Η Μαντόνα στην απονομή των Μουσικών Βραβείων του αμερικανικού μουσικού περιοδικού Billboard, όταν έλαβε το δικό της βραβείο μίλησε στις νέες ακροάτριές της για τον φεμινισμό, τον μισογυνισμό αλλά και για τη δική της εμπειρία σεξουαλικής κακοποίησης.

Και η Μαντόνα, μίλησε πρόσφατα για τη δική της εμπειρία κακοποίησης και μισογυνισμού, κατά τη βράβευσή της, τη βραδιά των Βραβείων Billboard. Δείτε το βίντεο

«Τόσο η Μαντόνα όσο και η Lady Gaga ισχυρίζονται ότι υπήρξαν θύματα βιασμού πολλά χρόνια μετά το γεγονός. Ισχυρίζονται. Δεν έχουν κάνει καμία καταγγελία στην αστυνομία, δεν πήγαν στο δικαστήριο, δεν έχει υπάρξει καμία ποινή», είπε ο Πιρς Μόργκαν. «Απλώς δεν τις πιστεύω».

Σε απάντηση η Lady Gaga πρότεινε μέσω Twitter στον τηλεπαρουσιαστή να δώσει μια συνέντευξη στην εκπομπή του, «Good Morning Britain» (στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ΙTV) για του εξηγήσει ότι πολλοί άνθρωποι δεν καταγγέλλουν βιασμούς και κακοποιήσεις που έχουν υποστεί… Ο Μόργκαν δεν απάντησε. Και τότε η ποπ σταρ τουίταρε ξανά: «Καλά, αν δεν ενδιαφέρεσαι μπορώ να δώσω συνέντευξη αλλού…».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...