210
Επιτέλους δείχνουμε το φιλολαϊκό μας προφίλ, φαίνεται να λένε οι κύριοιΠαππάς και Γαβρόγλου | ΙΝΤΙΜΕnews

Η κυβέρνηση άρχισε τις «χάντρες και τα καθρεφτάκια» με Internet στους πρωτοετείς

Protagon Team Protagon Team 25 Αυγούστου 2017, 12:12
Επιτέλους δείχνουμε το φιλολαϊκό μας προφίλ, φαίνεται να λένε οι κύριοιΠαππάς και Γαβρόγλου
|ΙΝΤΙΜΕnews

Η κυβέρνηση άρχισε τις «χάντρες και τα καθρεφτάκια» με Internet στους πρωτοετείς

Protagon Team Protagon Team 25 Αυγούστου 2017, 12:12

Η  Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης πλησιάζει, η επικοινωνιακή «φαρέτρα» του Πρωθυπουργού φαντάζει πιο άδεια από ποτέ και πλέον στο Μαξίμου αρχίζουν να αναζητούν κάποια εύκολα συνθήματα-εξαγγελίες προκειμένου να… «εμπλουτίσουν» το περιεχόμενο της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη.

Η αρχή έγινε με το νομοσχέδιο για τα εργασιακά και τις σκέψεις περί «κόφτη» στις ασφαλιστικές εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών και  των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, τη σκυτάλη πήρε η συντηρούμενη συζήτηση περί κατάργησης ή μη των Πανελλαδικών και τέλος ήρθε η επίσημη κυβερνητική εξαγγελία δια στόματος Νίκου Παππά και Κώστα Γαβρόγλου για «τη μηνιαία επιδότηση για την παροχή πρόσβασης στο Internet σε 72.000 πρωτοετείς φοιτητές», που θα εγγραφούν φέτος στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

Κατά τη συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο Παιδείας, ο υπουργός Ψηφιακής Πολικής  σημείωσε πως η πρωτοβουλία για τη μηνιαία επιδότηση παροχής Ιnternet σε όλους τους πρωτοετείς φοιτητές εμπίπτει σε ένα σύνολο δράσεων «που επιδιώκουν να φέρουν το αύριο στο σήμερα». «Γουάου» που έλεγε και ο Γιάνης!

Ο Νίκος Παππάς χαρακτήρισε «αυτονόητη» την εξοικείωση και τη δυνατότητα πρόσβασης των φοιτητών στο διαδίκτυο, ενώ ο υπουργός Παιδείας μάς ενημέρωσε ότι το Internet  κρύβει δυνατότητες και αξίες, καθώς, όπως είπε, ζούμε σε μια περίοδο ριζικών αλλαγών!

Συμπέρασμα: Αρχισαν από την κυβέρνηση οι χάντρες και τα καθρεφτάκια» για τους ιθαγενείς, με το αζημίωτο πάντα φυσικά, καθώς στην κυβέρνηση προσδοκούν «ανάστασιν ψήφων»…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...