231
«Ξύδι για τη βινεγκρέτ, όσο χρειάζεται ο καθένας» έγραψε στην ειρωνική της ανάρτηση η Μαρία Κουβέλη | Facebook

Η θυγατέρα Κουβέλη συστήνει… «ξύδι» στους επικριτές του

Protagon Team Protagon Team 1 Μαρτίου 2018, 16:41
«Ξύδι για τη βινεγκρέτ, όσο χρειάζεται ο καθένας» έγραψε στην ειρωνική της ανάρτηση η Μαρία Κουβέλη
|Facebook

Η θυγατέρα Κουβέλη συστήνει… «ξύδι» στους επικριτές του

Protagon Team Protagon Team 1 Μαρτίου 2018, 16:41

Η υπουργοποίηση του Φώτη Κουβέλη ήταν η έκπληξη που επεφύλασσε ο Αλέξης Τσίπρας στον συγκρατημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του. Δευτερόλεπτα μετά τις επίσημες ανακοινώσεις, τα social media «πήραν φωτιά» για την εξόφληση του γραμματίου της στήριξης του πρώην επικεφαλής  της ΔΗΜΑΡ προς τον Πρωθυπουργό, με μία θέση στην κυβέρνηση.

Καυστικές, ειρωνικές και σε ορισμένες περιπτώσεις ιδιαίτερα σκληρές ήταν οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για την τοποθέτηση του κ. Κουβέλη στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας, δίπλα στον Πάνο Καμμένο, ως αναπληρωτή υπουργό.

Αρνητικές όμως ήταν και οι αντιδράσεις από τον ίδιο τον πολιτικό του χώρο -τον χώρο της Ανανεωτικής Αριστεράς- με διάχυτη την απογοήτευση στους πρώην συνοδοιπόρους του.

Μπροστά στο κύμα αυτό των επιθετικών σχολίων για την είσοδο του Φώτη Κουβέλη στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ορθώθηκε μία φωνή που κάλεσε επικριτές και τυχόν ζηλόφθονους να πνίξουν την αγανάκτησή τους στο… ξύδι.

Ο λόγος για τη θυγατέρα του νέου αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Αμυνας,  τη Μαρία Κουβέλη, που δεν άντεξε τις επιθέσεις σε βάρος του πατέρα της και απάντησε με μία κατακόκκινη ανάρτηση στο Facebook.

η συνταγή της ημέρας! ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ-Λάδι-Ξύδι, όσο χρειάζεται ο καθένας-s+p

Geplaatst door Μαρία Κουβέλη op Donderdag 1 maart 2018

Η μεζούρα στο… ξύδι δηλαδή συστήνεται κατά περίπτωση, σύμφωνα με την θυγατέρα Κουβέλη.

«Έτσι ακριβώς, Μαρία μου! Με το ήθος για όπλο ενάντια στη μιζέρια που δυστυχώς χαρακτηρίζει σε μεγάλο ποσοστό τον Έλληνα!» έσπευσε ένας από τους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης να επιδοκιμάσει την απάντηση της Μαρίας Κουβέλη, ενώ άλλοι της λένε ότι θα πρέπει να είναι υπερήφανη για τον πατέρα της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...