460
Συγκινητική στιγμή από την ταινία του 2015 «Star Wars: The force awakens», στην οποία Χάρισον και Κάρι ξαναβρέθηκαν μαζί στη μεγάλη οθόνη | Lucasfilm Ltd., Bad Robot Productions

Τι μετάνοιωσε η Κάρι Φίσερ για τη σχέση της με τον Χάρισον Φορντ

Protagon Team Protagon Team 8 Ιουνίου 2018, 08:10
Συγκινητική στιγμή από την ταινία του 2015 «Star Wars: The force awakens», στην οποία Χάρισον και Κάρι ξαναβρέθηκαν μαζί στη μεγάλη οθόνη
|Lucasfilm Ltd., Bad Robot Productions

Τι μετάνοιωσε η Κάρι Φίσερ για τη σχέση της με τον Χάρισον Φορντ

Protagon Team Protagon Team 8 Ιουνίου 2018, 08:10

Λίγο πριν από τον απρόοπτο θάνατό της, στις 27 Δεκεμβρίου του 2016, η Κάρι Φίσερ είχε μιλήσει δημόσια για την ερωτική περιπέτειά της με τον συμπρωταγωνιστή της στον «Πόλεμο των Αστρων», Χάρισον Φορντ. Με το γνωστό αφοπλιστικό της χιούμορ είχε πει μάλιστα ότι επρόκειτο για μια σχέση που «αναβόσβηνε» και φούντωνε κάθε φορά που ο ένας έβλεπε τον άλλο στα γυρίσματα. Ολα ήταν θέμα τοποθεσίας, όπως είχε πει. «Location, location, location».

Οπως αναφέρει δημοσίευμα του Vanity Fair, ο αδερφός της Κάρι, Τοντ Φίσερ, στο καινούργιο του βιβλίο «Τα κορίτσια μου: μια ζωή με την Κάρι και την Ντέμπι» αποκαλύπτει ότι η αδελφή του είχε μετανιώσει που δεν κράτησε το στόμα της κλειστό.

carrie
Η κινηματογραφική και όχι μόνο χημεία του ζευγαριού ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής

«Η Κάρι αναθεμάτισε τη μέρα που αποκάλυψε την τρίμηνη περιπέτεια για την οποία έδωσε λεπτομέρειες στην αυτοβιογραφία της που εκδόθηκε το 2016, με τίτλο “Η πριγκίπισσα που κρατά ημερολόγιο”» γράφει ο Τοντ Φίσερ. Στο χαριτωμένο εξώφυλλο των απομνημονευμάτων της εμφανίζεται η Κάρι Φίσερ σε παλιότερη φωτογραφία της ως πριγκίπισσα Λέια, με ένα στυλό στερεωμένο σε ένα από τα δύο θρυλικά κυκλικά κοτσιδάκια της.

diarist

Ο 60χρονος σήμερα Τοντ αναφέρει ότι η μητέρα τους, η θρυλική ηθοποιός Ντέμπι Ρέινολντς, δεν είχε ιδέα για τα ραντεβουδάκια της 19χρονης, τότε, Κάρι με τον Φορντ, ο οποίος ήταν 33 χρονών, σύζυγος και πατέρας δύο παιδιών και αποκαλύπτει ότι αποδοκίμαζε έντονα τόσο τη σχέση της κόρης της με τον Χάρισον όσο και το ότι αποφάσισε να τη δημοσιοποιήσει.

Τελικά, η Κάρι είπε στη μητέρα τους «έχεις δίκιο, δεν έπρεπε να βγάλω προς τα έξω αυτή την ιστορία» όπως γράφει ο Τοντ. Η Κάρι, μιλώντας για τη σχέση της με τον Φορντ, είχε παραδεχθεί στο People ότι «ήταν πολύ έντονη. Μέσα στη βδομάδα των γυρισμάτων της ταινίας, ήμασταν ο Χαν και η Λέια. Και το Σαββατοκύριακο, η Κάρι και ο Χάρισον».

Το έντονο ταμπεραμέντο της που πάντα έβγαινε τόσο στον προφορικό όσο και στον γραπτό λόγο, έκανε τις συγκεκριμένες σελίδες πολύ πιπεράτες: αποκάλυψε λοιπόν ότι στα 19 της ήταν άπειρη ερωτικά, δεν ήξερε καν πώς να φιλάει. Δεν έμεινε όμως μόνο στη δική της ερωτική αξιολόγηση, καθώς έλεγε ότι ο Χάρισον Φορντ δεν ήταν καλός στο σεξ.

Από τη μεριά του, ο Χάρισον Φορντ δεν σχολίασε ποτέ τις αποκαλύψεις της Κάρι. Παραδέχτηκε, όμως, ότι «σε έναν βαθμό» τον είχαν προειδοποιήσει εκ των προτέρων για τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες που περιείχε η αυτοβιογραφία της.

GettyImages-480308744
Το τελευταίο φιλί: η Κάρι Φίσερ και ο Χάρισον Φορντ το 2015, σε διεθνές φεστιβάλ κόμικς (GettyImages)

Το μόνο που είχε σχολιάσει ήταν ότι το να ακούει γι’ αυτή την περιπέτεια 30 χρόνια μετά, ήταν λίγο περίεργο και άβολο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...