644
Pixel 2 & Pixel 2XL | Google

Η Google παρουσίασε τα gadgets της [Εικόνες & Βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 10 Οκτωβρίου 2017, 14:17
Pixel 2 & Pixel 2XL
|Google

Η Google παρουσίασε τα gadgets της [Εικόνες & Βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 10 Οκτωβρίου 2017, 14:17

Μπορεί το όνομα της Google να είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το Internet αλλά τα τελευταία χρόνια κάνει μια προσπάθεια να επεκταθεί και στον τομέα των ηλεκτρονικών συσκευών. Πριν από λίγες μέρες η Google παρουσίασε μια γκάμα νέων προϊόντων τα οποία ανήκουν στις πιο δημοφιλείς εμπορικές κατηγορίες όπως αυτή των κινητών τηλεφώνων, των ταμπλετών και των καμερών.

Pixel 2 & Pixel 2XL

Η Google παρουσίασε δύο μοντέλα κινητών τηλεφώνων. To Pixel 2 έχει οθόνη 5 ιντσών MOLED panel, ανάλυσης 1080p. Η συσκευή λειτουργεί με επεξεργαστής Snapdragon 835 και διαθέτει δύο κάμερες. Η κύρια κάμερα είναι 12 Megapixel με OIS και αισθητήρα 1/2.6″ ενώ διαθέτει μια εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel. Αναμένεται να κυκλοφορήσει με τιμή 650 δολάρια για την βασική έκδοση 64GB, ενώ όσοι θέλουν τα 128GB, θα πρέπει να υπολογίζουν 750 δολάρια.

Το Pixel 2 XL έχει οθόνη 6 ιντσών με ανάλυση 1440x2880px και αναλογία πλευρών 18:9. Διαθέτει κυκλικό πολωτή για βελτιωμένη ευκρίνεια κάτω από το φως του ηλίου, η οθόνη προστατεύεται από Gorilla Glass 5, ενώ υπάρχει γυαλί και στην πλάτη. Το υπόλοιπο σώμα είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο. υπάρχει κύρια κάμερα στα 12 Megapixel και μια εμπρόσθια κάμερα είναι στα 8 Megapixel. Η τιμή του όταν κυκλοφορήσει θα κυμαίνεται στα 850 δολάρια για την έκδοση των 64GB και 950 δολάρια για την έκδοση των 128GB.

Home mini

Tο Google Home Mini είναι μία μικρότερη Και φτηνότερη εκδοχή του Google Home. Πρόκειται για ένα μικρό ηχείο με δυνατότητες δικτύωσης που θα αναλάβει το ρόλο του ψηφιακού βοηθού σας στο σπίτι. Επικοινωνεί με τον κάτοχο του και απαντάει στις ερωτήσεις του.

homemini

Μπορεί να παίζει μουσική αλλά και να ελέγχει διάφορες λειτουργίες του σπιτιού όπως θερμοστάτες ή φώτα. Η ενδεικτική τιμή του Google Home Mini θα είναι τα 50 δολάρια στις ΗΠΑ, στοιχείο που το κάνει δελεαστικό έναντι των προτάσεων του ανταγωνισμού.

Pixelbook

Το νέο Pixelbook που παρουσίασε η Google αποτελεί ένα υβρίδιο laptop-tablet εξαιρετικά χαμηλού βάρους που δεν ξεπερνά το ένα κιλό και πάχος στα 10 χιλιοστά. Η συσκευή διαθέτει οθόνη διαγωνίου 12,3 ιντσών και ανάλυσης Quad HD (1440p). Εχει μνήμη RAM έως 16GB, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος είναι στα 512GB με δίσκο τεχνολογίας SSD.

pixelbook

Σύμφωνα με την Google η συσκευή έχει υψηλές δυνατότητες και ταχύτατη εκκίνηση. Το Pixelbook έχει αυτονομία δέκα ωρών ενώ παρέχεται και δυνατότητα ταχείας φόρτισης μέσω της θύρας USB-C όπου με 15 λεπτά φόρτισης εξασφαλίζεται αυτονομία για δύο ώρες.

Clips

Είναι η πρόταση της Google στον τομέα των καμερών. Πρόκειται για μια μικροσκοπική κάμερα με εύκολη λειτουργία αφού ο κάτοχός της δεν έχετε παρά να την τοποθετήσει απλώς σε ένα σημείο και να την λειτουργεί μέσω της επίσημης εφαρμογής που είναι ήδη διαθέσιμη για Android και iOS.

googleclips

Είναι σχεδιασμένη να λειτουργεί με τα Google Pixel, Samsung Galaxy S7/S8 και iPhone (από το 6 και μετά) και θα φτάσει στην αγορά σε μια τιμή γύρω στα 250 δολάρια.

Daydream View

To Google Daydream View είναι το κράνος εικονικής πραγματικότητας της εταιρείας και διακρίνεται για το μικρό του βάρος και την άνεση στη χρήση.

daydream

Η μεγάλη διαφορά του Google Daydream View σε σχέση τις αντίστοιχες συσκευές των άλλων εταιρειών είναι ότι είναι κατασκευασμένο από μαλακά υλικά και έτσι ο χρήστης μπορεί να το φορά για πολύ ώρα χωρίς να νιώθει δυσάρεστα. Η τιμή αναμένεται να αγγίζει τα 80 δολάρια.

ARCore

Το ARCore είναι μια πλατφόρμα ανάπτυξης υλικού επαυξημένης πραγματικότητας (AR SDK) που εκμεταλλεύεται την κάμερα και τους υπόλοιπους αισθητήρες του smartphone για να προσθέσει στοιχεία επαυξημένης πραγματικότητας στο περιβάλλον του χρήστη και σε πραγματικό χρόνο.

arcore

Σε αντίθεση με την τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας (VR) που επιχειρεί να μεταφέρει τον χρήστη σε έναν κόσμο διαφορετικό απ’ τον πραγματικό, η τεχνολογία AR έχει στόχο «εμπλουτίσει» τον κόσμο μας, παρεμβάλλοντας μεταξύ των ματιών μας και του περιβάλλοντος ένα «στρώμα» ψηφιακών πληροφοριών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...