1424
Οι ωραίες των Κοινοβουλίων και οι πικάντικες ιστορίες τους | CreativeProtagon

Η Εύα Καϊλή στη λίστα με τις 25 ωραιότερες πολιτικούς στον κόσμο

Protagon Team Protagon Team 24 Μαΐου 2016, 09:04
Οι ωραίες των Κοινοβουλίων και οι πικάντικες ιστορίες τους
|CreativeProtagon

Η Εύα Καϊλή στη λίστα με τις 25 ωραιότερες πολιτικούς στον κόσμο

Protagon Team Protagon Team 24 Μαΐου 2016, 09:04

1.Η Ράνια της Ιορδανίας
Γεννήθηκε στο Κουβέιτ και είναι πραγματικά όμορφη. Δεν κατάγεται από βασιλική οικογένεια. Οταν ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο του Καῒρου δούλεψε για τη Citibank και την Apple στο Αμάν και μετά παντρεύτηκε τον βασιλιά Αμπντουλάχ. Ο ρόλος της δεν είναι διακοσμητικός.

most-gorgeous-female-politicians-queen-rania-1024x712

Διατηρεί ιδιαιτέρως ενεργό προφίλ στο Διαδίκτυο και οργανώνει συζητήσεις με θέματα που αφορούν τη Μέση Ανατολή. Επίσης υπερασπίζεται σθεναρά το δικαίωμα των μουσουλμάνων γυναικών να φορούν μαντήλα.

 

2.Βέρα Λίτσκα
Είναι πρώην Πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 50 μέτρα πρόσθιο στην κολύμβηση. Σήμερα είναι ενεργό μέλος της αυστριακής βουλής.

most-gorgeous-female-politicians-Vera-Lischka

 

3.Γιούρι Φουτζικάγουα
Φιγουράρει πάντα στις λίστες με τις πιο ελκυστικές πολιτικούς της Ιαπωνίας. Επίσης στο παρελθόν το όνομά της συνδέθηκε με ερωτικό σκάνδαλο που αφορούσε παντρεμένο συνάδελφό της. Μάλιστα στην Ιαπωνία έχει κυκλοφορήσει βιβλίο με φωτογραφίες της που δείχνουν ότι είναι μια σέξι πολιτικός – ίσως υπερβολικά σέξι για να είναι πολιτικός. Η ίδια αρνείται τους ισχυρισμούς.

most-gorgeous-female-politicians-Yuri-Fujikawa

 

4.Σάρα Πέιλιν
Σέξι δεν τη λες, αλλά η υποψήφια για την Αντιπροεδρία στις ΗΠΑ το 2008, έχει στην κατοχή της τίτλο ομορφιάς από καλλιστεία στην Αλάσκα. Η Σάρα Πέιλιν είναι η νεότερη και η πρώτη γυναίκα που εξελέγη κυβερνήτης στην Αλάσκα. Διοίκησε έως το 2009.

most-gorgeous-female-politicians-Sarah-Palin-1024x512

 

5.Γιούλια Τιμοσένκο
Είναι η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Ουκρανίας και μάλιστα με δύο θητείες. Στη λίστα του περιοδικού Forbes με τις πιο ισχυρές γυναίκες στον κόσμο ήρθε, κάποια στιγμή, τρίτη. Στις εκλογές του 2014 πάντως δεν επανεξελέγη, αφού πήρε μόνο το 12,81% των ψήφων.

most-gorgeous-female-politicians-Yulia-Tymoshenko

 

6.Σαμπίνε Ούιτσλαγκ
Η ολλανδή πρώην πολιτικός υπήρξε μέλος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και ασχολούνταν με θέματα κοινωνικής πρόνοιας και με την πολιτική υπέρ των ανηλίκων και κατά των εξαρτήσεων. Το επάγγελμά της προτού ανακατευτεί με τα κοινά ήταν νοσοκόμα. Σπούδασε Νοσηλευτική στο Πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ.

most-gorgeous-female-politicians-Sabine-Uitslag-1024x1536

 

7.Σετριντά Γκεαγκέα
Λιβανέζα πολιτικός με γονείς που κάνουν μπίζνες στη Δυτική Αφρική. Αυτόν τον καιρό εκπροσωπεί την περιοχή του Μπσχαρί στον Λίβανο. Λέγεται ότι λειτουργεί αποτελεσματικά στα προβλήματα της χώρας της με τη Συρία.

most-gorgeous-female-politicians-Sethrida-Geagea

 

8.Ορλί Λεβί
Ολοκλήρωσε τη στρατιωτική θητεία της στις Αεροπορικές Δυνάμεις του Ισραήλ και πήρε πτυχίο Νομικής. Επίσης εργάστηκε ως μοντέλο αλλά και ως παρουσιάστρια στην τηλεόραση. Σήμερα είναι μέλος της βουλής του Ισραήλ με το εθνικιστικό κόμμα Yisrael Beiteinu.

most-gorgeous-female-politicians-Orly-Levy

 

9.Λουσιάνα Λεόν
Κατάγεται από το Περού και είναι κόρη πολύ γνωστού πολιτικού. Οπως ήταν φυσικό ο πατέρας της την έβαλε από νωρίς στα κοινά. Στα 14 ήταν Γενική Γραμματέας στη Νεολαία του κόμματός του. Μετά η Λουσιάνα Λεόν σπούδασε Νομικά στη Λίμα. Σε ιντερνετικό γκάλοπ που διεξήχθη στην Ισπανία από την εφημερίδα 20 Minutos ψηφίστηκε ως η ωραιότερη πολιτικός στον κόσμο.

most-gorgeous-female-politicians-Luciana-Leon

 

10.Κίρστεν Γκίλιμπραντ
Το 2009 την επέλεξε ο Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης για να ανατικαταστήσει τη Χίλαρι Κλίντον στη Γερουσία, όταν η τελευταία ανέλαβε Υπουργός Εξωτερικών. Το 2012 η Γκίλιμπραντ επανεξελέγη με 72% για μια εξαετία. Τότε έλαβε το υψηλότερο ποσοστό διαφοράς από τον επόμενο υποψήφιο στη Νέα Υόρκη. Είναι ωραία, ισχυρή και δημοφιλής.

most-gorgeous-female-politicians-Kirsten-Gillibrand-1024x1210

 

11.Μαίρη Μπόνο Μακ
Πήρε τη θέση του μακαρίτη συζύγου Σόνι Μπόνο (ο πρώην της Σερ) στο Κογκρέσο της Καλιφόρνια το 1998 και σήμερα είναι υψηλόβαθμο στέλεχος σε συμβουλευτική εταιρεία. Μπίζνες και πολιτική πάνε μαζί.

most-gorgeous-female-politicians-Mary-Bono-Mack

 

12.Αννα-Μαρία Γκαλογιάν
Είναι 33 ετών αλλά ήδη έχει μεγάλη εμπειρία στον δημόσιο βίο και θεωρείται από τις πιο διάσημες πολιτικούς στην Εσθονία. Η φήμη της βέβαια επλήγη όταν αποκαλύφθηκε σκάνδαλο υπεξαίρεσης στην Εσθονία, στο οποίο ήταν ανακατεμένη και η ίδια. Τότε η Αννα-Μαρία Γκαλογιάν έφυγε στο Λονδίνο αλλά σύντομα βρετανικό δικαστήριο την εξέδωσε και πάλι στην Εσθονία. Ωστόσο αυτό που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη των εσθονών ψηφοφόρων, ήταν η σέξι φωτογραφία της στο Playboy το 2009.

most-gorgeous-female-politicians-anna-galojan

 

13.Αϊλά Μαλίκ
Προέρχεται από ισχυρή οικογένεια του Πακιστάν και είναι πρώην μέλος του Εθνικού Συμβουλίου (2002-2007). Επίσης υπήρξε τηλεοπτική περσόνα και δημοσιογράφος. Το 2013 όμως αποκλείστηκε από τις εκλογές λόγω απάτης.

most-gorgeous-female-politicians-Ayla-Malik

 

14.Μισέλ Μπάχμαν
Η ρεπουμπλικάνα, μέλος του Κογκρέσου από τη Μινεσότα, δεν βρίσκεται συνήθως πολύ ψηλά στα ποσοστά των δημοσκοπήσεων. Είναι όμως σταθερά πρώτη στις προτιμήσεις όσον αφορά την εμφάνιση. Γι’ αυτό και τελικά εκλέγεται, όπως λένε.

most-gorgeous-female-politicians-Michele-Bachmann

 

15.Εμα Κίερναν
Η δημοτική σύμβουλος του ιρλανζέδικου κόμματος Fine Gael (=Οικογενειακή Φυλή) κάποια στιγμή μπλέχτηκε σε ένα σκάνδαλο, που έμεινε στην ιστορία των media διατυπωμένο ως Boobgate. Επρόκειτο για μία φωτογραφία, που έδειχνε την ιρλανδή πολιτικό μαζί με έναν άνδρα που της έπιανε το στήθος. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η φωτογραφία διοχετεύθηκε στις εφημερίδες από τον πρώην της.

most-gorgeous-female-politicians-Emma-Kiernan

 

16.Τζοάνα Μούτσα
Είναι η φιλελεύθερη πολωνή πολιτικός, η οποία υπήρξε Υπουργός Αθλητισμού και Τουρισμού της Πολωνίας μεταξύ 2011 και 2012. Θα μπορούσε να κάνει μια δεύτερη καριέρα ως ρεπόρτερ ή ως ηθοποιός που υποδύεται τη ρεπόρτερ – αυτό λένε τα κακεντρεχή σχόλια.

most-gorgeous-female-politicians-joanna-mucha

 

17.Αλίνα Καμπάγιεβα
Εδώ έχουμε μία πρώην αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής και μάλιστα τιμημένη από το ρωσικό κράτος. Επίσης υπήρξε και η ρωσίδα αθλήτρια, με τις περισσότερες διακρίσεις, που πέρασε ποτέ από τη ρυθμική γυμναστική. Ο δε πατέρας της, ήταν διάσημος ποδοσφαιριστής. Από το 2007 έως το 2014, η Αλίνα Καμπάγιεβα ήταν αναπληρωματικό μέλος της Δούμας, με το κόμμα της Ενωμένης Ρωσίας του Βλαντίμιρ Πούτιν. Σήμερα πάντως, είναι πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ισχυρού ρωσικού ομίλου εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης National Media Group ο οποίος περιλαμβάνει τηλεοπτικά κανάλια, ραδιοφωνικούς σταθμούς, εφημερίδες και μία κινηματογραφική εταιρεία παραγωγής στη Ρωσία. Και βέβαια οι φήμες για τις στενές σχέσεις της με τον Βλαντίμιρ Πούτιν, πάντα οργιάζουν.

most-gorgeous-female-politicians-alina-kabaeva-1024x1530

 

18.Τζούλια Μπονκ
Είναι το νεότερο μέλος της γερμανικής βουλής. Εξελέγη στα 18 και υπηρέτησε τη θητεία της ως βουλευτής από το 2004 έως το 2014.

most-gorgeous-female-politicians-julia-bonk

 

19.Ρούμπι Ντάλα
Καναδή πολιτικός, ήταν μία από τις πρώτες γυναίκες Σιχ που υπηρέτησαν στο καναδικό κοινοβούλιο. Η Ρούμπι Ντάλα, όπως λένε είναι πολύ έξυπνη και επίσης έχει πτυχίο Βιοχημείας. Ωστόσο δεν εξελέγη στις ομοσπονδιακές εκλογές το 2011.

most-gorgeous-female-politicians-ruby-dhalla-2-1024x1836

 

20.Μικέλα-Βιτόρια Μπραμπίλα
Είναι ιταλίδα πολιτικός και επιχειρηματίας. Εγινε ευρύτερα γνωστή όταν το 2003 εξελέγη πρόεδρος του συμβουλίου των επιχειρηματιών κάτω των 40 ετών στην Ιταλική Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών. Το 2009 έγινε Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού. Επίσης είναι διάσημη για τα μεγάλα ντεκολτέ και τις κοντές φούστες της.

most-gorgeous-female-politicians-michela-brambilla

 

21.Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ
Δικηγόρος και πολιτικός, η πρώτη εκλεγμένη πρόεδρος της Αργεντινής, κυβέρνησε από το 2007 έως το 2015. Προφανώς είναι έξυπνη γυναίκα, αλλά επίσης οι ψηφοφόροι της την χαρακτήριζαν και πολύ γοητευτική. Υπήρξε σύζυγος του μακαρίτη πρώην Προέδρου της Αργεντινής, Νέστορ Κίρχνερ, ο οποίος απεβίωσε το 2010.

most-gorgeous-female-politicians-cristina-kirchner

 

22.Μάρα Καρφάνια
Παλιά ήταν χορεύτρια στριπτίζ και μοντέλο, αλλά προτού μπει στον στίβο της πολιτικής πήρε στα χέρια της και πτυχίο Νομικής. Εξελέγη με το κόμμα του Μπερλουσκόνι το 2006. Από το 2008 έως το 2011 ανέλαβε Υπουργός Ισων Ευκαιριών. Εκείνη την περίοδο είχε χαρακτηριστεί ως η ωραιότερη υπουργός στο κόσμο και επίσης βγήκε πρώτη στη λίστα με τις «Πιο Hot Πολιτικούς».

most-gorgeous-female-politicians-mara-carfagna-1024x768

 

23.Εύα Καϊλή
Αρχιτέκτων, Πολιτική Επιστήμων, Δημοσιογράφος. Το 2007 εξελέγη Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης στις εθνικές βουλευτικές εκλογές με το ΠαΣοΚ. Το 2004 ήταν η νεότερη υποψήφια Βουλευτής με το ΠαΣοΚ. Κατά την κοινοβουλευτική της θητεία, η Εύα Καϊλή υπήρξε μέλος πλείστων κοινοβουλευτικών επιτροπών. Επίσης είναι μέλος του Οργανισμού για την Οικονομική Συνεργασία στη Μαύρη Θάλασσα, μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ και μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης για τη Μεσογειακή Ενωση. Η Εύα Καϊλή εκλέχθηκε Ευρωβουλευτής τον Ιούλιο του 2014 με την «Ελιά» και είναι επικεφαλής της Ελληνικής Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών.

most-gorgeous-female-politicians-eva-kaili

 

24.Βάνια Χάτζοβις
Είναι Σέρβα και σύμβουλος στο Υπουργείο Διεθνών Σχέσεων. Ωστόσο πριν από μερικά χρόνια είχε φέρει σε αμηχανία τους συναδέλφους της, καθώς είχε αποφασίσει να πάρει μέρος σε μια αποκαλυπτική φωτογράφιση που σκανδάλισε το υπουργείο. Αλλά όταν είσαι είκοσι-κάτι, ωραία και ισχυρή, όλο και κάποια στραβοτιμονιά θα κάνεις. Τη συγχωρέσαν όλοι.

most-gorgeous-female-politicians-Vanja-Hadzovic

 

25.Νικόλ Μινέτι
Η πρώην τηλεπαρουσιάστρια διετέλεσε Νομαρχιακή Σύμβουλος από το 2010 έως το 2012, φυσικά με το κόμμα του Μπερλουσκόνι. Ομως ενεπλάκη στο σκάνδαλο Ρούμπιγκεϊτ καθώς όπως φαίνεται του έκλεινε τα ραντεβού με το, ηλικίας 17 ετών, call girl Ρούμπι. Πολλοί είπαν όταν αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο ότι η Μινέτι τοποθετήθηκε στην κυβέρνηση μόνο γι’ αυτόν τον σκοπό. Η ίδια αρνήθηκε κάθε κατηγορία αλλά τώρα που μιλάμε είναι στη φυλακή με πενταετή ποινή.

ΠΟΛmost-gorgeous-female-politicians-Nicole-Minetti

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...