364
H Εμα Στόουν στην πρεμιέρα της ταινίας «Battle of the Sexes» | REUTERS/Mario Anzuoni

Η Εμα Στόουν, οι κρίσεις πανικού και η γκάφα όταν γνώρισε την Χίλαρι

Protagon Team Protagon Team 22 Σεπτεμβρίου 2017, 15:00
H Εμα Στόουν στην πρεμιέρα της ταινίας «Battle of the Sexes»
|REUTERS/Mario Anzuoni

Η Εμα Στόουν, οι κρίσεις πανικού και η γκάφα όταν γνώρισε την Χίλαρι

Protagon Team Protagon Team 22 Σεπτεμβρίου 2017, 15:00

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Εμα Στόουν μιλά ανοιχτά για τα προβλήματα άγχους που αντιμετωπίζει από πολύ μικρή ηλικία. Ωστόσο στο βραδινό τοκ σόου του Στίβεν Κολμπέρ αποφάσισε για πρώτη φορά να μιλήσει ανοικτά και για την ψυχοθεραπεία που έκανε από πολύ μικρή ηλικία προκειμένου να μάθει να διαχειρίζεται κυρίως τις κρίσεις πανικού που τη βασάνιζαν.

«Ημουν ένα πολύ, πολύ αγχώδες παιδί και πάθαινα πολλές κρίσεις πανικού. Αλλά η ψυχοθεραπεία με ωφέλησε πάρα πολύ. Ξεκίνησα σε ηλικία 7 ετών. Με βοήθησε τόσο πολύ. Και ο αυτοσχεδιασμός με βοήθησε τόσο πολύ. Και ακόμη έχω άγχος μέχρι σήμερα. Όχι κρίσεις πανικού, χτύπα ξύλο», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός. Μάλιστα, στην συνέχεια έδειξε στον παρουσιαστή μία ζωγραφιά που είχε κάνει η ίδια σε ηλικία 9 ετών στα πλαίσια μιας θεραπείας.

_97955683_emmastone
Η ζωγραφιά της μικρής Εμα Στόουν

Στην ζωγραφιά φαίνεται η ίδια σε μικρή ηλικία και δίπλα της ένα μικρό πράσινο τερατάκι που απεικονίζει τα προβλήματα άγχους που την βασάνιζαν εκείνη την εποχή. Στο πάνω μέρος της φωτογραφίας, η μικρή Εμα είχε γράψει «Είμαι μεγαλύτερη από τα προβλήματα άγχους».

Η χολιγουντιανή ηθοποιός εξομολογήθηκε στην κάμερα και την γκάφα που έκανε στα καμαρίνια, όταν έβγαλε φωτογραφία με την Χίλαρι, την οποία και συνάντησε από κοντά πρώτη φορά στη ζωή της. «Έχω την ευκαιρία να γνωρίσω τη Χίλαρι Κλίντον, κάτι αδιανόητο και φανταστικό, και δείχνω σαν να είμαι γυμνή», είπε η ηθοποιός, σχολιάζοντας τη λάθος επιλογή της να φορέσει στράπλες φόρεμα με αποτέλεσμα πίσω από την μπλούζα που κρατά στη φωτογραφία να φαίνεται σαν να είναι ολόγυμνη.

es1.png
Η Εμα Στόουν και το στράπλες φόρεμα που την έκανε να φαίνεται γυμνή στην φωτογραφία με την Χίλαρι Κλίντον

Είναι γνωστό ότι η πρωταγωνίστρια του «La la land» υποστήριξε την Χίλαρι Κλίντον στις εκλογές των ΗΠΑ. Ετσι, στην πορεία της συζήτησης με τον Στίβεν Κολμπέρ σχολίασε με τον δικό της τρόπο την νίκη του Ντόναλντ Τραμπ. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής της εκπομπής σχολίασε ότι είχε και αυτός μία κρίση πανικού στις 8 Νοεμβρίου (ημέρα εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ) για να πάρει την άμεση απάντηση της Εμα Στόουν που είπε: «Ακου, κι εγώ το ίδιο, κι εγώ το ίδιο!».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...