209
Ο χώρος υποδοχής της εταιρείας | Facebook

Η Beiersdorf Hellas κάνει απολογισμό για τα πενήντα χρόνια της στην Ελλάδα

Protagon Team Protagon Team 16 Οκτωβρίου 2017, 21:01
Ο χώρος υποδοχής της εταιρείας
|Facebook

Η Beiersdorf Hellas κάνει απολογισμό για τα πενήντα χρόνια της στην Ελλάδα

Protagon Team Protagon Team 16 Οκτωβρίου 2017, 21:01

Τα 50 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα κλείνει το 2018 η Beiersdorf Ηellas, η οποία έγινε γνωστή από τη Nivea, στο χαρτοφυλάκιό της όμως βρίσκονται και άλλα ισχυρά επώνυμα προϊόντα όπως το Liposan, Hasnaplast, DUO και τα έμπλαστρα Λέοντος.

Το 2016 οι πωλήσεις της εταιρείας διαμορφώθηκαν στα 43,3 εκατ. ευρώ και ήταν οριακά αυξημένες (+0,4%) σε σχέση με την προηγούμενη χρήση.

Σε παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα ο Country Manager της Beiersdorf Hellas, Θεόδωρος Πουλόπουλος, είπε ότι η εταιρεία σήμερα είναι νούμερο 1 σε οκτώ κατηγορίες προϊόντων, μεταξύ των οποίων body, men, επιθέματα (hansaplast) και all purpose κρέμες.

Σχετικά με τις προβλέψεις της εταιρίας για το 2017, ο κ. Πουλόπουλος σημείωσε ότι «στο εννεάμηνο βρισκόμαστε μέσα στο πλάνο, είμαστε πολύ κοντά στα περσινά αποτελέσματα, όταν η αγορά στην οποία δραστηριοποιούμαστε καταγράφει πτώση της τάξεως του 4 με 4,5%».

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η εταιρεία, για το 2016 κατάφερε να πετύχει την ανάπτυξη των πωλήσεων και τη διατήρηση της κερδοφορίας, ισχυροποιώντας περαιτέρω τη μάρκα NIVEA με νέα λανσαρίσματα όπως η σειρά NIVEA Face Cream Care & Q10 Plus C, στην κατηγορία BODY τα NIVEA Oil in Lotions, στην κατηγορία του αντηλιακού το NIVEA SUN Clothing Protection, η σειρά DEO Protect & Care και από την κατηγορία MEN τα NIVEA Cream και After Shave 2in1.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...