265
Μια χειραψία και κάποια χαμόγελα. Τι υπάρχει όμως πίσω από αυτά; | ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ/ IntimeNEWS

H χειραψία και το βλέμμα (από τα αριστερά) του Μανώλη Γλέζου στον Τσίπρα [εικόνες]

Protagon Team Protagon Team 15 Ιανουαρίου 2018, 18:11
Μια χειραψία και κάποια χαμόγελα. Τι υπάρχει όμως πίσω από αυτά;
|ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ/ IntimeNEWS

H χειραψία και το βλέμμα (από τα αριστερά) του Μανώλη Γλέζου στον Τσίπρα [εικόνες]

Protagon Team Protagon Team 15 Ιανουαρίου 2018, 18:11

Η αλήθεια είναι ότι πριν από αρκετά χρόνια, αυτή η εικόνα θα γινόταν κάδρο που θα κρέμαγε ο Αλέξης Τσίπρας πάνω από το γραφείο του. Σκεφτείτε το: εκείνος να αγορεύει στη Βουλή και δίπλα του, το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, ο Μανώλης Γλέζος να τον παρακολουθεί με προσοχή. Η συνολική εικόνα όμως δεν δίνεται από ένα ενσταντανέ. Απαιτεί ήχο αλλά και ένα γενικότερο πλαίσιο. Και εκεί τα πράγματα γίνονται περίπλοκα.

264960

Τα μάτια του Μανώλη Γλέζου λοιπόν έπεφταν πάνω στον Αλέξη Τσίπρα την ώρα που ο Πρωθυπουργός υπερασπιζόταν το πολυνομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης που στρέφεται, μεταξύ άλλων, κατά των απεργιών. Φυσικά, είχε προηγηθεί η χειραψία του κ. Τσίπρα με τον κ. Γλέζο που βρέθηκε στα έδρανα της Βουλής για να παρακολουθήσει τη συζήτηση.

Αυτή η χειραψία από κάποιους ερμηνεύτηκε ως μία κίνηση που δείχνει την καλή σχέση μεταξύ των δύο ανδρών. Κάποιοι άλλοι την ερμήνευσαν ως μία τυπική χειραψία μεταξύ των δύο συντρόφων που πλέον δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις. Το σίγουρο είναι ότι ο Μανώλης Γλέζος δεν έχει διστάσει να ασκήσει κριτική στον έλληνα Πρωθυπουργό για τις πολιτικές του (εδώ) με πιο πρόσφατη την ανακοίνωση με βαρείς χαρακτηρισμούς που σχολίαζε την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στις ΗΠΑ και στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

264953

Αν λοιπόν λάβουμε υπόψιν μας τις παραπάνω δηλώσεις, η χειραψία αλλά και το βλέμμα του Μανώλη Γλέζου προς τον Αλέξη Τσίπρα σχηματίζουν μια άλλη εικόνα. Αυτή θέλει τον πρώην ριζοσπάστη Πρωθυπουργό της «πρώτης φοράς Αριστερά» να αγορεύει υπερασπιζόμενος ένα μνημονιακό πολυνομοσχέδιο υπό το βλέμμα του αριστερού κριτή του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...