254
Σπασμένες τζαμαρίες και γκισέ άφησαν πίσω τους οι εισβολείς στα γραφεία της οδού Γενναδίου | ΙΝΤΙΜΕnews

Γυαλιά καρφιά στον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Αθηνών από κουκουλοφόρους

Protagon Team Protagon Team 17 Οκτωβρίου 2017, 13:15
Σπασμένες τζαμαρίες και γκισέ άφησαν πίσω τους οι εισβολείς στα γραφεία της οδού Γενναδίου
|ΙΝΤΙΜΕnews

Γυαλιά καρφιά στον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Αθηνών από κουκουλοφόρους

Protagon Team Protagon Team 17 Οκτωβρίου 2017, 13:15

Στα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Eφετείων Αθηνών, στην οδό Γενναδίου 4, στα Εξάρχεια, εισέβαλαν λίγο μετά τις 11.30 οκτώ κουκουλοφόροι, οι οποίοι προκάλεσαν σημαντικές φθορές.

Οι δράστες της επίθεσης έσπασαν την τζαμαρία και τα γκισέ του Συλλόγου και αποχώρησαν χωρίς -σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες για το επεισόδιο- να γίνει οιαδήποτε σύλληψη ή προσαγωγή.

246465

φωτογραφίες ΙΝΤΙΜΕnews
φωτογραφίες ΙΝΤΙΜΕnews

Υπενθυμίζεται ότι πρν από περίπου ένα μήνα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» είχαν εισβάλει σε γραφείο συμβολαιογράφου που συμμετέχει σε πλειστηριασμούς, τρομοκρατώντας τους εργαζόμενους στο γραφείο.

Προ ημερών ο Συμβολαιογραφικός  Σύλλογος κατήγγειλε σε  ανακοίνωσή του τις  ματαιώσεις πλειστηριασμών που αφορούν ιδιοκτήτες ακινήτων με οφειλές εκατομμυρίων ευρώ και όχι περιπτώσεις στις οποίες απειλείται η πρώτη κατοικία.

Ο Σύλλογος  καταδίκαζε «τις επανειλημμένες επιθέσεις των αυτοαποκαλούμενων “συλλογικοτήτων” σε συμβολαιογράφους, κάθε Τετάρτη, σε ορισμένα Ειρηνοδικεία της χώρας, κατά τη διενέργεια πλειστηριασμών, που ακόμα και σήμερα, οι πλειστηριασμοί αυτοί ουδεμία σχέση έχουν με πρώτη κατοικία».

«Καταδικάζουμε επίσης τις προσπάθειες των συλλογικοτήτων, οι οποίες με ανακοινώσεις τους εμπλέκουν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΣΕΑΠΑΔ, ότι υποθετικά συντάσσονται μαζί τους και συμπαρίστανται στους αγώνες τους ενάντια στους νόμους που επιβάλλουν την αναγκαστική εκτέλεση και στους συμβολαιογράφους που διεξάγουν πλειστηριασμούς», επισημαίνετο στη σχετική ανακοίνωση.

«Δεν μπορεί να εφαρμοστεί το δίκαιο και η τάξη», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Ρούσκας για το νέο επεισόδιο στα γραφεία της οδού Γενναδίου. «Δεν υπήρξαν τραυματισμοί» διευκρίνισε, υπήρξαν ωστόσο καταστροφές και εκφοβισμός και το χειρότερο όλων, τόνισε, δεν μπορεί να εφαρμοστεί το δίκαιο και η τάξη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...