388
Tα λογής αναμνηστικά για τον γάμο του Χάρι και της Μέγκαν έχουν ήδη αρχίσει να πωλούνται στο Λονδίνο | REUTERS/Toby Melville

Για ποιον λόγο δεν θα πάει στον γάμο ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ

Protagon Team Protagon Team 14 Μαΐου 2018, 23:52
Tα λογής αναμνηστικά για τον γάμο του Χάρι και της Μέγκαν έχουν ήδη αρχίσει να πωλούνται στο Λονδίνο
|REUTERS/Toby Melville

Για ποιον λόγο δεν θα πάει στον γάμο ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ

Protagon Team Protagon Team 14 Μαΐου 2018, 23:52

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας, όπως φαίνεται μόνο προβλήματα δημιουργεί στην κόρη του και μελλοντική δούκισσα.

Μιλώντας στο TMZ, ο Τόμας Μαρκλ δήλωσε πως δεν θα βρεθεί στο πλευρό της κόρης του στον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι το Σάββατο, μετά τις αποκαλύψεις της Daily Mail πως «έστησε» παπαράτσι» φωτογραφίες. Παράλληλα, είπε πως υπέστη καρδιακή προσβολή πριν από έξι ημέρες. Οπως υποστήριξε δεν θέλει να ενοχλήσει την κόρη του και τη βασιλική οικογένεια αυτή τη μεγάλη ημέρα…

Ο Τόμας Μαρκλ δήλωσε πως η υγεία του πηγαίνει αρκετά καλά μετά το πρόβλημα υγείας που πέρασε.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Daily Mail, η αποκάλυψη για την καρδιακή προσβολή, που ισχυρίζεται πως υπέστη, ήρθε λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας πως «έστησε» φωτογραφίες να τον παρουσιάζουν να προετοιμάζεται για τον γάμο.

Ο Μαρκλ είχε συνεννοηθεί με τον φωτογράφο Τζεφ Ράινερ ποζάρει δήθεν αυθόρμητα και να τον φωτογραφίζει να διαβάζει ταξιδιωτικό οδηγό της Βρετανίας ή να ράβει κοστούμι για τον γάμο. Για τις φωτογραφίες των προετοιμασιών φέρεται να έλαβε περίπου 135.000 δολάρια.

Ο Τόμας δικαιολόγησε τις λήψεις υποστηρίζοντας πως οι παπαράτσι φωτογραφίες που τον τράβηξαν ήταν αδιάφορες και θέλησε να τις κάνει πιο ενδιαφέρουσες! Μάλιστα, δηλώνοντας μετανιωμένος και είπε πως σκοπεύει να απολογηθεί αυτοπροσώπως στην κόρη του και τον γαμπρό του που τους έφερε σε δύσκολη θέση.

Ο Μαρκλ με τη Μέγκαν (Daily Mail)
Ο Μαρκλ με τη Μέγκαν (Daily Mail)

Η Daily Mail, ωστόσο, σε δημοσίευμά της ανατρέπει τους ισχυρισμούς περί καρδιακής προσβολής του πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ. Οπως σημειώνει, ο Τόμας δεν ζήτησε ποτέ ιατρική βοήθεια, αντιθέτως πέρασε τη μέρα του στο σπίτι του στο Ροζαρίτο και έκανε και μερικές διαδρομές.

Την Τετάρτη, όπου φέρεται να έφυγε από το ιατρικό κέντρο, ο 73χρονος ξεκίνησε το ταξίδι του στο Λος Αντζελες, διασχίζοντας τη γειτονιά San Ysidro του Σαν Ντιέγκο, λίγο αργότερα. Την επόμενη ημέρα, δε, ολοκλήρωσε την οδήγηση 135 μιλίων στο Χόλιγουντ σε λιγότερο από τέσσερις ώρες. Μετά από διάφορες στάσεις και διαδρομές, επέστρεψε σπίτι του και όπως αναφέρει η Daily Mail δεν ζήτησε κάποια ιατρική βοήθεια.

Η Μέγκαν Μαρκλ, μετά τις δηλώσεις του πατέρα της πως δεν θα παραβρεθεί στον γάμο, θα έχει δίπλα της αυτή τη σημαντική στιγμή για εκείνη, τη μητέρα της.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον, το γραφείο του πρίγκιπα Χάρι της Βρετανίας, απάντησε ότι δεν έχει κανένα σχόλιο να κάνει σχετικά με αυτές τις πληροφορίες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...