226
«Oσο ψεύτικη είναι η αριστερά του κ. Τσίπρα, τόσο αληθινή είναι η δεξιά του κ. Μητσοτάκη», τόνισε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ | INTIMEnews

Γεννηματά: Τσίπρας σε ρόλο Μαρίας Αντουανέτας

Protagon Team Protagon Team 22 Οκτωβρίου 2017, 12:43
«Oσο ψεύτικη είναι η αριστερά του κ. Τσίπρα, τόσο αληθινή είναι η δεξιά του κ. Μητσοτάκη», τόνισε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
|INTIMEnews

Γεννηματά: Τσίπρας σε ρόλο Μαρίας Αντουανέτας

Protagon Team Protagon Team 22 Οκτωβρίου 2017, 12:43

«Οι προοδευτικοί πολίτες προσβλέπουν ξανά σε εμάς γιατί ξέρουν ότι όσο ψεύτικη είναι η αριστερά του κ. Τσίπρα, τόσο αληθινή είναι η δεξιά του κ. Μητσοτάκη», τόνισε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, Φώφη Γεννηματά, κατά την ομιλία της σε συγκέντρωση στελεχών στην Κατερίνη.

Με αφορμή τις δηλώσεις Κουντουρά, η κυρία Γεννηματά κατήγγειλε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βάλει στόχο την εξαφάνιση της μεσαίας τάξης. Είναι, είπε, «στρατηγική τους επιλογή η φτωχοποίηση της, για να μπορέσουν να επιβληθούν με τα συσσίτια και τα επιδόματα».

Η π ρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε «ευθεία προσβολή στις θυσίες του ελληνικού λαού και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, να λέει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ότι είναι τυχεροί οι Έλληνες που δεν τρώνε από τα σκουπίδια» και κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι συμπεριφέρεται ως άλλη Μαρία Αντουανέτα.

Η Φώφη Γεννηματά επέκρινε και τον Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς όπως είπε, από την παρουσίαση των προτάσεών του για την ανάπτυξη, έλειπε και πάλι η λέξη άνθρωπος, «δεν ειπώθηκε τίποτα που να αφορά τους πολλούς, τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τα νοικοκυριά».

Το αν θα μειωθούν οι κοινωνικές ανισότητες, είναι ψιλά γράμματα για τη Νέα Δημοκρατία, ανέφερε χαρακτηριστικά και κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «ακολουθεί πιστά το δρόμο της δεξιάς, την πολιτική των συντηρητικών κύκλων της Ευρώπης, την πολιτική που είναι ο στρατηγικός μας αντίπαλος».

Γι αυτό, τόνισε,  χρειάζεται αλλαγή πολιτικής και να ξαναγίνει η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη πρωταγωνιστής.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...