276
Ιδού και το αποδεικτικό της έλευσης του διάσημου ζευγαριού | twitter

Φεστιβάλ Βενετίας: Εντυπωσιακή εμφάνιση των Κλούνεϊ – Αλαμουντίν

Protagon Team Protagon Team 1 Σεπτεμβρίου 2017, 21:15
Ιδού και το αποδεικτικό της έλευσης του διάσημου ζευγαριού
|twitter

Φεστιβάλ Βενετίας: Εντυπωσιακή εμφάνιση των Κλούνεϊ – Αλαμουντίν

Protagon Team Protagon Team 1 Σεπτεμβρίου 2017, 21:15

Μία πραγματικά εντυπωσιακή εμφάνιση στο 74ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας έκαναν, το βράδυ της Τετάρτης, ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν

Καλεσμένο της Mostra, το ζεύγος ταξίδεψε στη Βενετία για να εγκαινιάσει το Φεστιβάλ. Εφτασαν με ταξί θαλάσσης και στη συνέχεια διέσχισαν οδικώς την πόλη όπου παντρεύτηκαν, το 2014.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν γαλλικά και ιταλικά περιοδικά δείχνουν μια απαστράπτουσα Αμάλ, με κοκτέιλ φόρεμα μαύρο με μικρά λευκά πουά, κατακόκκινα χείλη και τα μαλλιά να ανεμίζουν, όπως μετέδωσε το ΑΜΠΕ.

«Η 39χρονη μητέρα της Ελα και του Αλεξάντερ, των διδύμων που γεννήθηκαν τον Ιούνιο, έχει αποκτήσει την τέλεια σιλουέτα της», γράφει το Paris Match. Ο Κλούνεϊ δείχνει λίγο κουρασμένος αλλά πανευτυχής που βρίσκεται στη Βενετία για μερικές ημέρες ανανέωσης και ηρεμίας. Βγαίνοντας από το ξενοδοχείο Cipriani το ζευγάρι έκανε βόλτα στα κανάλια.

https://www.youtube.com/watch?v=KvrHiWoMuMs

Οσον αφορά το επίσημο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ, ο Κλούνεϊ θα παρουσιάσει την τελευταία του ταινία «Suburbicon» σε αβάν-πρεμιέρ το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου. «Αυτή η πρώτη επιστροφή θα είναι συνεπώς μια μεγάλη στιγμή για τον Κλούνεϊ και ένα βαρόμετρο για τη σκηνοθετική δουλειά του», σημειώνει το περιοδικό Gala.

Η μεγάλου μήκους ταινία, ένας συνδυασμός κωμωδίας και αστυνομικής έρευνας, είναι η έκτη σκηνοθετική δουλειά του διάσημου ηθοποιού. Τoν πρώτο ρόλο τον έδωσε στον επί μακρόν φίλο του Ματ Ντέιμον ενώ συμμετέχουν μεγάλα ονόματα της έβδομης τέχνης, όπως η Τζούλιαν Μουρ και ο Οσκαρ Αϊζακ.

2017-09-01T094426Z_974855431_RC170471AD60_RTRMADP_3_FILMFESTIVAL-VENICE
O σκηνοθέτης με την Τζούλιαν Μουρ, σε ένα άλλο θαλάσσιο ταξί το μεσημέρι της Παρασκευής (REUTERS/Alessandro Bianchi)

Στη Mostra έτσι κι αλλιώς, αναμενόταν παρέλαση αστέρων – ανάμεσά τους οι Ιθαν Χοκ, Χαβιέ Μπαρδέμ, Τζένιφερ Λόρενς, Πενέλοπε Κρουζ, Μισέλ Πφάιφερ, Ελεν Μίρεν και Φράνσις Μακ Ντόρμαντ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...