668
Η Τζίνα Λολομπρίτζιτα στα 90 της, δεν έχει το ακαταλόγιστο: είναι πλούσια και το δηλώνει, αφήνοντας απορημένη την ιταλική κοινή γνώμη |

Πώς η Λολομπρίτζιτα τρελαίνει ακόμη τους Ιταλούς στα 90 της…

Protagon Team Protagon Team 28 Μαΐου 2018, 09:15
Η Τζίνα Λολομπρίτζιτα στα 90 της, δεν έχει το ακαταλόγιστο: είναι πλούσια και το δηλώνει, αφήνοντας απορημένη την ιταλική κοινή γνώμη
|

Πώς η Λολομπρίτζιτα τρελαίνει ακόμη τους Ιταλούς στα 90 της…

Protagon Team Protagon Team 28 Μαΐου 2018, 09:15

Η Τζίνα Λολομπρίτζiτα είναι κατηγορηματική όταν της τηλεφωνούν από την ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera  να σχολιάσει ένα ακόμη οικονομικό σκάνδαλο με ροζ αποχρώσεις που έχει ξεσπάσει εις βάρος της. Αυτή τη φορά, ο δακτυλοδεικτούμενος είναι ο 30χρονος Αντρέα Πιατσόλα, που εμφανίζεται ως οικονομικός της σύμβουλος και διαχειριστής της αμύθητης περιουσίας της 90χρονης σήμερα ιταλίδας ηθοποιού και συνεργάζονται εδώ και επτά χρόνια.

«Δεν μου τρώει λεφτά. Εγώ κάνω κουμάντο με τα οικονομικά μου και είμαι διαυγέστατη» τονίζει η γυναίκα που είχε κάνει θραύση με την εκρηκτική της εμφάνιση σε περασμένες δεκαετίες.

Οταν την ρωτούν για τον γιο της, Αντρέα Μίλκο Σκόφιτς -τον οποίο απέκτησε από τον γάμο της με τον σλοβένο γιατρό Μίλκο Σκόφιτς-, η φωνή της αλλάζει, δεν είναι πια καθόλου υποστηρικτική: «Δεν έχουμε καμία σχέση. Δεν μιλάμε εδώ και χρόνια. Δεν φταίω εγώ γι’ αυτό. Εκείνος με παράτησε μόνη μου».

Οι ιταλικές κακές  γλώσσες λένε άλλωστε ότι ο Αντρέα Πιατσόλα, που συστήνεται και τον συστήνει ως μάνατζερ των οικονομικών της υποθέσεων, είναι τόσο νέος, που θα μπορούσε να είναι γιος της. Εχει πέσει θύμα του έρωτά του η διάσημη «Λολό»; Το σίγουρο είναι πάντως ότι τα έχει τετρακόσια και βγάζει νύχια λέαινας κάθε φορά που οι δημοσιογραφικές ερωτήσεις γίνονται πιο επιθετικές.

Υπάρχουν πάντως στοιχεία ότι ο Πιατσόλα έχει αγοράσει στο όνομά του δύο διαμερίσματα στη Ρώμη, αξίας 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Η ηθοποιός αποφεύγει να απαντήσει σχετικά, φέρνοντας ξανά την κουβέντα στο θέμα που αγαπά να μισεί, δηλαδή τον γιο της.

«Πάντα τον βοηθούσα, αλλά εκείνος δεν το εκτίμησε. Δεν μας αποξένωσε ο Αντρέα, δική μου ήταν η απόφαση να απομακρυνθώ από εκείνον».

Και συνεχίζοντας: «Στο παρελθόν είχα ζητήσει πολλές φορές από τον γιο μου να συνεργαστούμε στις επιχειρήσεις μου και είχε αρνηθεί. Οσες φορές πήγα στις ΗΠΑ του ζήτησα να με συνοδεύσει επειδή μιλάει και καλύτερα αγγλικά από μένα, αλλά ποτέ δεν το έκανε. Πάντα με άφηνε μόνη. Τώρα λοιπόν δεν τον χρειάζομαι και δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμφισβητεί τις επιλογές που κάνω σε ό,τι έχει να κάνει με τις επιχειρήσεις και τα οικονομικά μου. Δική μου είναι η ζωή, δουλεύω από 18 χρονών και πάντα βασιζόμουν στις δικές μου δυνάμεις».

Απαντώντας επίσης σε έμμεση ερώτηση της εφημερίδας για το αν έχει νιώσει ποτέ ότι χειραγωγείται από κάποιον στενό της συνεργάτη, η ίδια απαντά πως «δεν ζω απομονωμένη, κανένας δεν μ’ έχει του χεριού του», διευκρινίζοντας: «βγαίνω έξω πολύ συχνά, είμαι δραστήρια, κι αν έχει καλό καιρό παίρνω το ελικόπτερο και πάω μέχρι τη Σαρδηνία ή στο Ραβέλο».

Η άνεση με την οποία μιλάει για το ελικόπτερό της και για το ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να πεταχτεί μέχρι το ησυχαστήριό της στο Ραβέλο, δεν περνά απαρατήρητη. Η ιταλική κοινή γνώμη είχε ήδη να τις προσάψει μία Φεράρι, μία Μερσεντές και μία Ντουκάτι, τώρα λοιπόν ήρθε να προστεθεί και ένα ιπτάμενο «λούσο» της ιταλίδας ντίβας. Φυσικά, όλες αυτές οι μετακινήσεις, είτε με αυτοκίνητο, είτε με ακριβή μοτοσικλέτα, είτε με ελικόπτερο, διαθέτουν κι έναν συνοδό στο πλευρό της και όλα τα βελάκια δείχνουν προς το μέρος του 30χρονου Πιατσόλα.

Στο παρελθόν, εξαιτίας των τόσων διενέξεων που είχαν πάνω σε οικονομικά θέματα, ο γιος της είχε διαλέξει την εύκολη οδό, να αμφισβητήσει την πνευματική της διαύγεια, μέσα από ψυχιατρικές γνωματεύσεις. Το ψυχιατρικό πόρισμα του 2014 ήταν όμως σαφέστατο: έχει σώας τας φρένας. Το μόνο από το οποίο πάσχει, είναι ναρκισσισμός.

Ενας άλλος άντρας που υπάρχει στη ζωή και στο πλευρό της, ο στενός φίλος της και δικηγόρος της Φαμπρίτσιο Σίτζια, είχε πει για εκείνη: «Ολα αυτά είναι στοιχεία του ταμπεραμέντου της, που πάντα υπογράμμιζαν τον εκρηκτικό της χαρακτήρα».

Η τηλεφωνική συνέντευξη κλείνει με μια ευχή της Τζίνα. Δεν έχει να κάνει με την παγκόσμια ειρήνη, αλλά με κάτι πιο πεζό, που την καίει ακόμα. «Πρέπει ν’ αλλάξουν οι νόμοι περί κληρονομιάς στην Ιταλία» λέει. Είναι προφανώς αγχωμένη, δεν θα ήθελε με τίποτα όταν εκείνη φύγει από τη ζωή, να πέσει η περιουσία της στα χέρια του γιου της.

Οι Ιταλοί πάντως, παραδέχονται ότι είναι ακόμα μαχητική στα 90 της. Ακόμα κι αν είναι προκλητική με τα πλούτη της, ο δυναμικός της χαρακτήρας είναι εξίσου ακαταμάχητος με το αλλοτινό σεξ απίλ της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...