550
| youtube.com

Ερωτικό λούνα-παρκ σχεδιάζουν να φτιάξουν οι Βραζιλιάνοι

Protagon Team Protagon Team 4 Μαΐου 2016, 19:42

Ερωτικό λούνα-παρκ σχεδιάζουν να φτιάξουν οι Βραζιλιάνοι

Protagon Team Protagon Team 4 Μαΐου 2016, 19:42

Δυο ώρες δρόμο από το Ρίο ντε Τζανέιρο, κοντά στην πόλη Πιρασικάμπα, μια ομάδα επιχειρηματιών σχεδιάζουν την κατασκευή ενός ερωτικού λούνα-παρκ και ελπίζουν, αν όλα πάνε καλά, να το εγκαινιάσουν εντός του 2018.

Η πρόσβαση ανηλίκων στο ErotikaLand, όπως θα λέγεται, δεν θα επιτρέπεται φυσικά. Η δημιουργία του πάντως έχει εξάψει τα πνεύματα και έχει αναζωπυρώσει μια συζήτηση που διεξάγεται εδώ και χρόνια σχετικά με τα όρια της σεξουαλικότητας και τις μορφές με τις οποίες εκφράζεται σε κοινωνικό επίπεδο.

Στη χώρα της σάμπα, όπου κατά τη διάρκεια του Καρναβαλιού χιλιάδες ημίγυμνοι χορευτές και χορεύτριες ξεχύνονται σε κάθε γωνιά του Ρίο και άλλων πόλεων διαλαλώντας την έναρξη του μαζικότερου λαγνικού ξεφαντώματος, όπου εκατοντάδες αυτοσχέδιοι οίκοι ανοχής στήνονται σε μια νύχτα και όπου τo AIDS μαζί με τα υπόλοιπα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα θερίζουν τον πληθυσμό, ο επανακαθορισμός των ορίων φαντάζει επιβεβλημένος όσο ποτέ άλλοτε.

erotic-park-edit
To σχέδιο του ερωτικού λούνα-παρκ όπως το έχει συλλάβει ο όμιλος επιχειρηματιών που θα το εκμεταλλεύεται εμπορικά (Foto: Divulgacao)

Και όπως επισημαίνει στον Σιμόν Ρομέρο και τους New York Times ο επικεφαλής του δημοτικού συμβουλίου της Πιρασικάμπα και στέλεχος του Χριστιανοσοσιαλιστικού Κόμματος, Ματέους Ερλερ, «είναι αδιανόητο να μπούμε στον τουριστικό χάρτη της χώρας ως η πρωτεύουσα του σεξ». Σύμφωνα με τα λεγόμενά του το λούνα-παρκ θα μπορούσε να μετατραπεί σε πόλο έλξης για λογής «διεφθαρμένα και ακόλαστα άτομα» και οι κάτοικοι να χάσουν μαζί με τη γαλήνη τους και την ηθική τους.

Από τη μεριά του ο Μάουρο Μοράτα που ηγείται του επενδυτικού ομίλου, αντιτείνει ότι είναι τουλάχιστον ανοησία αν όχι ηθελημένη κακοήθεια να επιχειρείται από τους τοπικούς άρχοντες της Πιρασικάμπα και του γειτονικού δήμου του Σάο Πέδρο η απόπειρα ματαίωσης δια της δικαστικής οδού μιας επένδυσης τόσο απαραίτητης για την οικονομία της περιοχή. Οπως δηλώνει, το ErotikaLand θα δημιουργήσει 250 νέες θέσεις εργασίας και θα φέρει ζεστό χρήμα στους κατοίκους (το εισιτήριο θα κοστίζει το ισόποσο των 100 δολαρίων σε ρεάλ, το νόμισμα της Βραζιλίας).

Οσο για τις επικρίσεις σχετικά με τη θεματολογία του, οι επιχειρηματίες διατείνονται πως το λούνα-παρκ θα εισαγάγει μια υγιή προσέγγιση στο θέμα του ερωτισμού, καθώς σε περίβλεπτη θέση θα φιγουράρει ένα μουσείο για την ιστορία της ανθρώπινης σεξουαλικότητας ενώ ειδικοί υπάλληλοι θα εξηγούν στους επισκέπτες τη σημασία που έχει η χρήση προφυλακτικών κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης.

matheus-erler-vereador-piracicaba
Ματέους Ερλερ: «Είναι αδιανόητο να μπούμε στον τουριστικό χάρτη της χώρας ως η πρωτεύουσα του σεξ» (youtube.com)

Αν και διαβεβαιώνουν πάντως ότι «οποιαδήποτε αφροδίσια συνομιλία θα απαγορεύεται εντός των χώρων του», αποφεύγουν επιμελώς να διευκρινίσουν τι ακριβώς θα γίνεται στην «παιδική χαρά του σεξ» που θα πλαισιώνει τις εγκαταστάσεις μαζί με τις νεροτσουλήθρες, τον λαβύρινθο, τον περιστρεφόμενο τροχό, το τρενάκι του ιλίγγου, τα εστιατόρια, την πισίνα των γυμνιστών, ένα σινεμά με οθόνη 7 διαστάσεων και δονούμενα καθίσματα καθώς και πολλά άλλα εξόχως σκαμπρόζικα και σκανδαλιστικά.

«Σίγουρα το ΕrotikaLand δεν θα είναι μέρος κατάλληλο για καλόγριες, όμως επιδίωξή μας δεν είναι να επανιδρύσουμε τα Σόδομα και τα Γόμορρα επί βραζιλιανού εδάφους» υπογραμμίζει ο Μοράτα με εμφανή διάθεση να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. «Αν πάντως ορισμένοι επισκέπτες μας θέλουν να σπρώξουν τα πράγματα σε άλλο επίπεδο, θα μπορούν να καταφύγουν στο μοτέλ το οποίο θα έχουμε φροντίσει να λειτουργεί υπό την επίβλεψή μας εκεί κοντά» καταλήγει κλείνοντας το μάτι με νόημα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...