180
Ο Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στο Impact Hub την περασμένη Πέμπτη | Nikos Libertas / SOOC

Μετά την «Παπαστράτος» ο Τσίπρας στις εγκαταστάσεις της Apivita

Protagon Team Protagon Team 4 Σεπτεμβρίου 2017, 08:46
Ο Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στο Impact Hub την περασμένη Πέμπτη
|Nikos Libertas / SOOC

Μετά την «Παπαστράτος» ο Τσίπρας στις εγκαταστάσεις της Apivita

Protagon Team Protagon Team 4 Σεπτεμβρίου 2017, 08:46

Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει την περιοδεία του στον κόσμο της επιχειρηματικότητας, σε μια προσπάθεια να φιλοτεχνήσει το προφίλ ενός Πρωθυπουργού φιλικού προς τις επενδύσεις και τις επιχειρήσεις – μολονότι παραμένει ο Πρωθυπουργός που επέβαλε τα capital controls προκαλώντας οικονομική ασφυξία σε αμέτρητες εταιρείες. Σε κάθε περίπτωση ο κ. Τσίπρας μετά την επίσκεψη στην «Παπαστράτος» την περασμένη εβδομάδα, έβαλε στο πρόγραμμα για σήμερα, Δευτέρα, επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Apivita στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Η εταιρεία παράγει είδη ομορφιάς και περιποίησης με βάση το μέλι και φυτικά εκχυλίσματα και πρόσφατα πούλησε την πλειοψηφία των μετοχών της σε ισπανικό όμιλο.

Την περασμένη Τρίτη ο κ. Τσίπρας επισκέφτηκε τη βιομηχανία «Παπαστράτος ΑΒΕΣ», στον Ασπρόπυργο. Σε σύντομη παρέμβασή του εξήρε το εργασιακό πλαίσιο της επιχείρησης, μιλώντας για μια παραγωγική επένδυση που δημιουργεί 400 νέες θέσεις εργασίας -μια επένδυση στην καινοτομία που δίνει παράλληλα προοπτική στον πρωτογενή τομέα- και χαρακτήρισε την επένδυση της «Παπαστράτος» ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία.

Την Πέμπτη είχε επισκεφτεί τη δομή κοινωνικής επιχειρηματικότητας Impact hub Athens στου Ψυρρή, όπου επιχειρήσεις και επαγγελματίες εργάζονται για το σχεδιασμό και την υλοποίηση πρότυπων επιχειρηματικών μοντέλων με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...