229
|

Αιφνιδιαστική επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο νοσοκομείο Παίδων

Protagon Team Protagon Team 20 Απριλίου 2017, 21:42

Αιφνιδιαστική επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο νοσοκομείο Παίδων

Protagon Team Protagon Team 20 Απριλίου 2017, 21:42

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου είχε συνομιλία με γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και ασθενείς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπήρξε επίσημη ενημέρωση για την επίσκεψη.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε αμέσως μετά το πέρας της επίσκεψής του εκεί:

“Επισκέφθηκα σήμερα το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», σε ώρα εφημερίας.

Το συγκρότημα των παιδιατρικών νοσοκομείων «Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού» αποτελεί για τα παιδιά την αιχμή του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Την απουσία πολλές φορές της Πολιτείας στην υποστήριξη των δυο νοσοκομείων, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια της κρίσης, την έχει καλύψει η ιδιωτική πρωτοβουλία.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουν γίνει σημαντικές δωρεές από ιδιώτες. Κάτι που έμπρακτα αποδεικνύει ότι στοχευμένες και καλά οργανωμένες ιδιωτικές δωρεές μπορούν να αναβαθμίσουν σε σημαντικό βαθμό τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό και τις κτιριακές εγκαταστάσεις.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

»Παράδειγμα που πρέπει να ακολουθήσει κάθε πολιτική ηγεσία και για τα υπόλοιπα νοσοκομεία προκειμένου να αναβαθμιστεί το σύστημα υγείας.

Την ίδια στιγμή, όμως, είναι αναγκαία η συγχώνευση των δυο αυτών παιδιατρικών νοσοκομείων.

Η ενιαία διοικητική λειτουργία τους θα εξοικονομήσει πόρους και θα βελτιώσει περαιτέρω τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στον παιδικό πληθυσμό της χώρας.

Για μια ακόμη φορά διαπίστωσα ότι το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του νοσοκομείου καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να παρέχει υψηλές υπηρεσίες υγείας.

Θέλω να το τονίσω, επίσης, ότι είναι αναγκαίες οι στοχευμένες προσλήψεις στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας με προτεραιότητα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό”.