178
Τα άτυχα κουτάβια κείτονται νεκρά στην άκρη του δρόμου, αφού ο «σκληρός» της περιοχής άδειασε το όπλο του πάνω τους | Facebook

Επικήρυξαν τους θρασύδειλους που εκτέλεσαν με καραμπίνα επτά κουτάβια

Protagon Team Protagon Team 20 Φεβρουαρίου 2018, 11:05
Τα άτυχα κουτάβια κείτονται νεκρά στην άκρη του δρόμου, αφού ο «σκληρός» της περιοχής άδειασε το όπλο του πάνω τους
|Facebook

Επικήρυξαν τους θρασύδειλους που εκτέλεσαν με καραμπίνα επτά κουτάβια

Protagon Team Protagon Team 20 Φεβρουαρίου 2018, 11:05

Φρίκη, αποτροπιασμό και ένα μεγάλο «γιατί» προκαλούν οι φωτογραφίες επτά ματωμένων κουταβιών στην άκρη του δρόμου, που κάποιοι εκτέλεσαν με καραμπίνα, έτσι για παιχνίδι…

Παρά τις αυστηρές προβλέψεις του νόμου 4039/2012 και τη σχετική εγκύκλιο της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την ενεργοποίηση της αυτόφωρης διαδικασίας κατά όσων βασανίζουν, κακοποιούν ή προβαίνουν σε οποιαδήποτε άλλη πράξη βίας κατά ζώων, οι ασυνείδητοι «τιμωροί» των αδέσποτων (και όχι μόνο) βρίσκουν την ευκαιρία να ξαναχτυπήσουν. Αυτή τη φορά σε περιοχή του Μεσολογγίου, κάποιοι φαίνεται ότι αποφάσισαν να «διασκεδάσουν» πυροβολώντας και σκοτώνοντας μικρά απροστάτευτα κουτάβια.

koutavia-skotomena-4koutavia-skotomena-5

Ενα ακόμα έγκλημα θα είχε περάσει στα… ψιλά των τοπικών κοινωνιών, ωστόσο η ανάρτηση ενός χρήστη του Facebook, με τις σκληρές εικόνες των νεκρών κουταβιών, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων .

Geplaatst door Νικολαος Σταθούλης op Maandag 19 februari 2018

Οι αντιδράσεις πολλαπλασιάστηκαν, με τις φωτογραφίες να κοινοποιούνται δεκάδες φορές και την είδηση της εκτέλεσης των κουταβιών να βγαίνει ακόμα και εκτός ελληνικών συνόρων. Η οργή και η αγανάκτηση ήταν τόσο μεγάλη που οι θρασύδειλοι δράστες  επικηρύχθηκαν από τον συντάκτη της ανάρτησης με 1.500 ευρώ .

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...