347
Ο Κουφοντίνας κατά την επιστροφή του στις φυλακές | ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Γουιλιαμ Φειθφουλ

Ο Κουφοντίνας επέστρεψε στη φυλακή: Ραντεβού σε… 60 ημέρες

Protagon Team Protagon Team 11 Νοεμβρίου 2017, 11:00
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 11/11/2017, 16:31
Ο Κουφοντίνας κατά την επιστροφή του στις φυλακές
|ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Γουιλιαμ Φειθφουλ

Ο Κουφοντίνας επέστρεψε στη φυλακή: Ραντεβού σε… 60 ημέρες

Protagon Team Protagon Team 11 Νοεμβρίου 2017, 11:00
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 11/11/2017, 16:31

Περίπου μιάμιση ώρα πριν λήξει η 48ωρη άδεια που είχε λάβει, ο αρχιεκτελεστής της 17Ν, Δημήτρης Κουφοντίνας, επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού το πρωί του Σαββάτου.

Συνοδευόταν από τη σύζυγό του Αγγελική Σωτηροπούλου και τον γιο του Εκτορα.

Ο αρχιτρομοκράτης, του οποίου η έξοδος από τον Κορυδαλλό το μεσημέρι της Πέμπτης προκάλεσε πολλές αντιδράσεις -πολιτικές αλλά και διπλωματικές, με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ να εκφράζει φόβους ότι θα δραπετεύσει- έφτασε στην πύλη των ανδρικών φυλακών και στη συνέχεια πεζός μετέβη στις γυναικείες φυλακές όπου και βρίσκεται το κελί όπου κρατείται.

Στο σημείο, αντίθετα με την έξοδό του την Πέμπτη, δεν υπήρχαν συγκεντρωμένοι αλληλέγγυοι. Υπενθυμίζεται ότι κατά την έξοδό του ο εκτελεστής της «17 Νοέμβρη» είχε γίνει δεκτός με επευφημίες από λίγους υποστηρικτές του – και στην επιτροπή «υποδοχής» ήταν μάλιστα ο Γιώργος Βούτσης-Βογιατζής, γιος του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση.

Ο Κουφοντίνας έφυγε από το σπίτι του στον Βαρνάβα γύρω στις 9 το πρωί του Σαββάτου. Από νωρίς στην περιοχή είχαν συγκεντρωθεί τηλεοπτικά συνεργεία στα οποία ο γιος του Εκτορας είχε με ειρωνικό τρόπο κεράσει γλυκά.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας συνοδευόμενος  φθάνει στις φυλακές Κορυδαλλού , Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017.Επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού ο Δημήτρης Κουφοντίνας μετά την 48ωρη άδεια. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Γουιλιαμ Φειθφουλ
Ο Κουφοντίνας επέστρεψε στη φυλακή μία και πλέον ώρα πριν λήξει ο χρόνος της άδειας (ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Γουιλιαμ Φειθφουλ)
6068548 ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Γουιλιαμ Φειθφουλ
Αριστερά, η σύζυγος του Κουφοντίνα Αγγελική Σωτηροπούλου (ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Γουιλιαμ Φειθφουλ)
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας συνοδευόμενος από τον γιο του Έκτορα φθάνουν στις φυλακές Κορυδαλλού , Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017.Επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού ο Δημήτρης Κουφοντίνας μετά την 48ωρη άδεια. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Γουιλιαμ Φειθφουλ
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας συνοδευόμενος από τον γιο του Έκτορα φθάνουν στις φυλακές Κορυδαλλού (ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Γουιλιαμ Φειθφουλ)

Υπενθυμίζεται ότι ο Κουφοντίνας θα μπορεί να ζητήσει νέα άδεια σε 60 ημέρες από σήμερα και μάλιστα, με την πάροδο του χρόνου, η άδεια θα μπορεί να είναι όλο και μεγαλύτερης διάρκειας.

Δημοσιογράφος απευθυνόμενος προς τον Κουφοντίνα τον ρώτησε μάλιστα «ραντεβού σε 60 ημέρες;» για να του απαντήσει: «ναι».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...