161
Η αστυνομία έχει αποκλείσει το σημείο της επίθεσης | REUTERS/Chris Helgren

Μία νεκρή από τα πυρά ενόπλου στην ελληνική συνοικία του Τορόντο

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουλίου 2018, 07:24
Η αστυνομία έχει αποκλείσει το σημείο της επίθεσης
|REUTERS/Chris Helgren

Μία νεκρή από τα πυρά ενόπλου στην ελληνική συνοικία του Τορόντο

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουλίου 2018, 07:24

Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της και άλλα 13 άτομα τραυματίστηκαν όταν ένοπλος άνοιξε πυρ στο Τορόντο, στην συνοικία όπου είναι εγκατεστημένοι πολλοί Ελληνες.

Νεκρός είναι και ο δράστης, ένας άνδρας περίπου 30 ετών. Δεν αναφέρθηκε αν έβαλε μόνος του τέλος στη ζωή του ή αν σκοτώθηκε από τα πυρά των αστυνομικών που έσπευσαν στο σημείο.

Η κατάσταση των τραυματιών δεν έγινε εξαρχής γνωστή, αν και έγινε γνωστό ότι ένα κορίτσι που χτυπήθηκε νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το περιστατικό συνέβη στη γωνία των λεωφόρων Ντάνφορθ και Πέιπ γύρω στις 10 το βράδυ της Κυριακής (τοπική ώρα, ξημερώματα Δευτέρας στην Ελλάδα).

Δεν είναι σαφές για την ώρα ποιο ήταν το κίνητρο του δράστη. Οι Αρχές ερευνούν κάθε ενδεχόμενο ακόμη και την τρομοκρατική επίθεση.

Μαρτυρία μία γυναίκας που ήταν σε εστιατόριο κοντά στο σημείο αναφέρει ότι ακούστηκαν ήχοι σαν πυροτεχνήματα και ότι από το εστιατόριο τους ζήτησαν να πάνε στο πίσω μέρος του καταστήματος για την ασφάλειά τους. «Αρχίσαμε να ακούμε ανθρώπους να ουρλιάζουν», προσθέτει.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...