103
Βλαντίμιρ Πούτιν και Ντόναλντ Τραμπ έδωσαν ραντεβού στο Ελσίνκι στις 16 Ιουλίου. (Το στιγμιότυπο από τη συνάντησή τους στο Βιετνάμ τον Νοέμβριο του 2017) | REUTERS / Jorge Silva / File Photo

Στο Ελσίνκι στις 16 Ιουλίου θα γίνει η συνάντηση των Τραμπ – Πούτιν

Protagon Team 28 Ιουνίου 2018, 16:31
Βλαντίμιρ Πούτιν και Ντόναλντ Τραμπ έδωσαν ραντεβού στο Ελσίνκι στις 16 Ιουλίου. (Το στιγμιότυπο από τη συνάντησή τους στο Βιετνάμ τον Νοέμβριο του 2017)
|REUTERS / Jorge Silva / File Photo

Στο Ελσίνκι στις 16 Ιουλίου θα γίνει η συνάντηση των Τραμπ – Πούτιν

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουνίου 2018, 16:31

Τελικά την Πέμπτη το απόγευμα επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες της Τετάρτης: η συνάντηση των προέδρων της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν και των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα γίνει στην καρδιά του καλοκαιριού, στις 16 Ιουλίου, στο Ελσίνκι, πρωτεύουσα της Φινλανδίας – η γνωστοποίηση του τόπου και του χρόνου έγινε ταυτόχρονα από το Κρεμλίνο και από τον Λευκό Οίκο.

Οι επικεφαλής των δύο υπερδυνάμεων του πλανήτη θα συζητήσουν τις διμερείς σχέσεις τους –που κατά τον κ. Πούτιν περνούν περίοδο κρίσης εξαιτίας των αμερικανικών εσωτερικών προβλημάτων-, αλλά και τα φλέγοντα ζητήματα διεθνούς σημασίας (το Συριακό, το Ουκρανικό, το Βορειοκορεατικό, το Ιρανικό, τις διεθνείς εμπορικές σχέσεις, το Μεταναστευτικό, κ.ά.).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...