211
Κηλίδες αίματος στην αποβάθρα στον σταθμό «Πευκάκια», μετά τα επεισόδια | ΙΝΤΙΜΕNEWS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Επεισόδια μεταξύ οπαδών ΑΕΚ-Μίλαν στον Ηλεκτρικό στα Πευκάκια και στον Περισσό

Protagon Team Protagon Team 2 Νοεμβρίου 2017, 20:34
Κηλίδες αίματος στην αποβάθρα στον σταθμό «Πευκάκια», μετά τα επεισόδια
|ΙΝΤΙΜΕNEWS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Επεισόδια μεταξύ οπαδών ΑΕΚ-Μίλαν στον Ηλεκτρικό στα Πευκάκια και στον Περισσό

Protagon Team Protagon Team 2 Νοεμβρίου 2017, 20:34

Απέμεναν κάτι λιγότερο από δυο ώρες για τη σέντρα του αγώνα στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Μίλαν την Πέμπτη στις 20:00 και η κατάσταση ξέφυγε από νωρίς.

Επεισόδια ξέσπασαν περίπου στις 17:45 μεταξύ οπαδών των δυο ομάδων στους σταθμούς του Ηλεκτρικού στα Πευκάκια και στον Περισσό.

Στόχος των δραστών ήταν φίλοι των «ροσονέρι» -φορούσαν τις ερυθρόμαυρες εμφανίσεις του ιταλικού συλλόγου- οι οποίοι είχαν αποκοπεί από τον κύριο όγκο των Ιταλών, που είχε συγκεντρωθεί στο Καλλιμάρμαρο για να μετακινηθεί οργανωμένα προς το ΟΑΚΑ. Σκοπός τους ήταν να περιηγηθούν στο κέντρο της Αθήνας, προτού χρησιμοποιήσουν τον ΗΣΑΠ για να πάνε στο γήπεδο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι άγνωστοι πέταξαν μολότοφ, με αποτέλεσμα να καούν δύο βαγόνια.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν πέντε Ιταλοί -τέσσερις άντρες και μια γυναίκα- που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν πως πενήντα άτομα επιτέθηκαν σε βαγόνι -μεταξύ άλλων, μετέφερε και φίλους της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο- μόλις άνοιξε η πόρτα.

Τόνισαν, επίσης, πως κρατούσαν ρόπαλα και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, ώστε να μη γίνουν διακριτά τα χαρακτηριστικά τους.

Στο σημείο μετέβησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ o ΗΣΑΠ είχε τροποποιήσει τα δρομολόγια, με τους συρμούς να φτάνουν μέχρι τα Πατήσια και από την Κηφισιά μέχρι το ΚΑΤ.

Περίπου στις 20:00 το βράδυ της ίδιας ημέρας είχαν ηρεμήσει τα πνεύματα σε εκείνα τα σημεία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...